Bedrijven in Gronsveld

Wil je weten welke bedrijven er in Gronsveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Gronsveld.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Haijen Motard Service
Opgericht in April 2024

De onderneming Haijen Motard Service is gevestigd op Rijksweg 51 te Gronsveld en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Woensdag 10 april 2024

Parochie OLV Onbevlekt Ontvangen
Opgericht in April 2024

De onderneming Parochie OLV Onbevlekt Ontvangen is gevestigd op Rijksweg 186 te Gronsveld en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Maandag 18 maart 2024

Stichting Theatercaf? Gro?selt
Opgericht in Januari 2024

De stichting Stichting Theatercaf? Gro?selt is gevestigd op Stationsstraat 23 te Gronsveld en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

MU Automotive
Opgericht in December 2023

De vennootschap onder firma MU Automotive is gevestigd op Oosterbroekweg 2B te Gronsveld en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Hieronymus van Veen
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Hieronymus van Veen is gevestigd op Stationsstraat 81 te Gronsveld en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Merliva B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Merliva B.V. is gevestigd op Rijksweg 185 te Gronsveld en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 11 januari 2024

Martijn Kozijn Montage B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Martijn Kozijn Montage B.V. is gevestigd op Oosterbroekweg 8 te Gronsveld en is actief in de branche Bouwtimmeren.

iSurgo B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap iSurgo B.V. is gevestigd op Kampweg 39B te Gronsveld en is actief in de branche Financiële holdings.

Loop met Kempinski
Opgericht in December 2023

De onderneming Loop met Kempinski is gevestigd op Oonder de Bos 2 te Gronsveld en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

TipsyGames
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma TipsyGames is gevestigd op Van Caldenborghstraat 7 te Gronsveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Schildersbedrijf Fer Custers
Opgericht in November 2023

De onderneming Schildersbedrijf Fer Custers is gevestigd op Kampweg 36 te Gronsveld en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Woensdag 13 december 2023

Bas Keijzer
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bas Keijzer is gevestigd op Pr Willem Alexanderstr 20 te Gronsveld en is actief in de branche Afstandsonderwijs.

Dinsdag 10 oktober 2023

NewSphere
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming NewSphere is gevestigd op Kampweg 17 te Gronsveld en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Caron Begeleiding & Zorg
Opgericht in September 2023

De onderneming Caron Begeleiding & Zorg is gevestigd op Hogeweg 70 te Gronsveld en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

BOOST Bewegen en Ontspannen
Opgericht in September 2023

De onderneming BOOST Bewegen en Ontspannen is gevestigd op Rijksweg 143 te Gronsveld en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement