Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in TU-terrein

Wil je weten welke bedrijven er in TU-terrein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in TU-terrein.

In TU-terrein zoek ik een:

  Donderdag 28 februari 2019

  Studio Sway
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Studio Sway is gevestigd op Fuutlaan 14Spoor K te Eindhoven en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5613AB

  Woensdag 23 januari 2019

  LogicNets B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap LogicNets B.V. is gevestigd op Professor Dr Dorgelolaan 303e etage te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5613AM

  Maandag 24 december 2018

  Rishi Singh
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Rishi Singh is gevestigd op De Lismortel 42-300 te Eindhoven en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AR
  Mohsin Danish
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Mohsin Danish is gevestigd op Horsten 1 te Eindhoven en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AX

  Zondag 9 december 2018

  Kalaba Banda
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Kalaba Banda is gevestigd op De Lampendriessen 31-1245 te Eindhoven en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AH

  Zaterdag 15 september 2018

  UPyTher B.V. i.o.
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming UPyTher B.V. i.o. is gevestigd op Groene Loper 5 te Eindhoven en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van medische producten en farmaceutische.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AE
  Fikilex22
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Fikilex22 is gevestigd op De Lampendriessen 31-359 te Eindhoven en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AH

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Kurt&Michiel Ventures
  Opgericht in juli 2018

  De vennootschap onder firma Kurt&Michiel Ventures is gevestigd op De Lampendriessen 31-901 te Eindhoven en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AH
  CUDI B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap CUDI B.V. is gevestigd op Horsten 1 te Eindhoven en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AX
  Sanjay cocktail's & hospitality
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Sanjay cocktail's & hospitality is gevestigd op De Lampendriessen 31-1335 te Eindhoven en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AH

  Vrijdag 22 juni 2018

  eigen Labs
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming eigen Labs is gevestigd op Horsten 1 te Eindhoven en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AX
  Eindhoven Engine B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap Eindhoven Engine B.V. is gevestigd op Horsten 1 te Eindhoven en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Eindhoven » Stadsdeel Centrum » TU-terrein » 5612AX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor TU-terrein

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?