Bedrijven in Eindhoven

Wil je weten welke bedrijven er in Eindhoven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Eindhoven.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Saki Dienstverlening
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Saki Dienstverlening is gevestigd op Paul Krugerlaan 51 te Eindhoven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Fio zie je zo!
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Fio zie je zo! is gevestigd op Buijs Ballotstraat 32 te Eindhoven en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Jorien Sande
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jorien Sande is gevestigd op St Wilfriedstraat 3 te Eindhoven en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Djoni Fast Cleaning
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Djoni Fast Cleaning is gevestigd op Begijnenhof 1 te Eindhoven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Kriservo
Opgericht in April 2024

De onderneming Kriservo is gevestigd op Vincent van den Heuvelln 19 te Eindhoven en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Werkfluencer Recruitment
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Werkfluencer Recruitment is gevestigd op Frederik Hendrikplein 19C te Eindhoven en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

V-Flex
Opgericht in Mei 2024

De onderneming V-Flex is gevestigd op Geer 14 te Eindhoven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Bergje Interieur Styling
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Bergje Interieur Styling is gevestigd op Pepijnstraat 33 te Eindhoven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

MBSecurity
Opgericht in Mei 2024

De onderneming MBSecurity is gevestigd op Terschellingstraat 9 te Eindhoven en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Stichting Administratiekantoor Elmas
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Elmas is gevestigd op Avignonlaan 8 te Eindhoven en is actief in de branche Financiële holdings.

Pryor Security
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Pryor Security is gevestigd op Stuiverstraat 15 te Eindhoven en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Tamara Kivits
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Tamara Kivits is gevestigd op Bagelaarstraat 20 te Eindhoven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Stichting Kunstival
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Kunstival is gevestigd op Groenewoudseweg 283 te Eindhoven en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vos Digital Business
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Vos Digital Business is gevestigd op Kruisakker 62A te Eindhoven en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Alkudsi allround freelancer
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Alkudsi allround freelancer is gevestigd op Naaldhout 8 te Eindhoven en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement