Bedrijven in Eindhoven

Wil je weten welke bedrijven er in Eindhoven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Eindhoven.

Filter

Donderdag 4 augustus 2022

ESA_BESA service
Opgericht in juli 2022

De onderneming ESA_BESA service is gevestigd op Plutostraat 9 te Eindhoven en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Eindhoven > Stadsdeel Woensel-Noord > Eckart > 5632CG
YoBin Advies B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap YoBin Advies B.V. is gevestigd op Azincourthof 9 te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Eindhoven > Stadsdeel Woensel-Noord > Achtse Barrier-Spaaihoef > 5627TJ
JARS 2 B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap JARS 2 B.V. is gevestigd op Emmasingel 33 te Eindhoven en is actief in de branche Financiële holdings.

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Binnenstad > 5611AZ
PureGrit B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap PureGrit B.V. is gevestigd op St Bernulphuslaan 5 te Eindhoven en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Eindhoven > Stadsdeel Stratum > Sintenbuurt > 5643PH
NOT\S KENNEDIE B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap NOT\S KENNEDIE B.V. is gevestigd op Kennedyplein 1 te Eindhoven en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Fellenoord > 5611ZS
JARS 3 B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap JARS 3 B.V. is gevestigd op Emmasingel 33 te Eindhoven en is actief in de branche Financiële holdings.

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Binnenstad > 5611AZ
ZorgDesk B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap ZorgDesk B.V. is gevestigd op Fellenoord 31 te Eindhoven en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Fellenoord > 5612AA
Eastrian Rose B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap Eastrian Rose B.V. is gevestigd op Nieuwe Fellenoord 12 te Eindhoven en is actief in de branche Winkels in meubels.

Eindhoven > Stadsdeel Woensel-Zuid > Hemelrijken > 5612KC
Gholzad Dokterszorg
Opgericht in juli 2022

De onderneming Gholzad Dokterszorg is gevestigd op Westlandstraat 14 te Eindhoven en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Eindhoven > Stadsdeel Woensel-Noord > Woenselse Heide > 5628AV
Kleine Berg B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap Kleine Berg B.V. is gevestigd op Kleine Berg 45 te Eindhoven en is actief in de branche Financiële holdings.

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Bergen > 5611JS
22 Ventures B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap 22 Ventures B.V. is gevestigd op Emmasingel 33 te Eindhoven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Binnenstad > 5611AZ
Mover Only
Opgericht in juli 2022

De onderneming Mover Only is gevestigd op Waterlinie 559 te Eindhoven en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Eindhoven > Stadsdeel Strijp > Waterrijk > 5658NP
Stichting Administratiekantoor Justin Ventures
Opgericht in juli 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Justin Ventures is gevestigd op Emmasingel 33 te Eindhoven en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Binnenstad > 5611AZ
Tielen Management en Advies B.V.
Opgericht in juli 2017

De besloten vennootschap Tielen Management en Advies B.V. is gevestigd op Brederolaan 69 te Eindhoven en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Eindhoven > Stadsdeel Gestel > Schrijversbuurt > 5615KH
Silva allround clean service
Opgericht in juli 2022

De onderneming Silva allround clean service is gevestigd op Heilige Geeststraat 6 te Eindhoven en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Eindhoven > Stadsdeel Centrum > Bergen > 5611HP

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Eindhoven

Instellen

Meer nieuws in Eindhoven

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement