Bedrijven in Rochusbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Rochusbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rochusbuurt.

Filter

Maandag 26 september 2022

Mittamotivates
Opgericht in September 2022

De onderneming Mittamotivates is gevestigd op Schoonhoeve 43 te Eindhoven en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Maandag 12 september 2022

Bloom Lifestyle
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bloom Lifestyle is gevestigd op Schoonhoeve 7 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

DG grondverzet
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming DG grondverzet is gevestigd op De Rozentuin 43 te Eindhoven en is actief in de branche Grondverzet.

Pikado Pizzeria
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Pikado Pizzeria is gevestigd op Geldropseweg 60 te Eindhoven en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 25 augustus 2022

EMTC B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap EMTC B.V. is gevestigd op Htg Hendrik v Brabantpln 16G te Eindhoven en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

SaarServices
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming SaarServices is gevestigd op Geldropseweg 30-08 te Eindhoven en is actief in de branche Eventcatering.

Duca Design B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Duca Design B.V. is gevestigd op Hertogstraat 29 te Eindhoven en is actief in de branche Winkels in meubels.

Duca Design Projects B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Duca Design Projects B.V. is gevestigd op Hertogstraat 29 te Eindhoven en is actief in de branche Winkels in meubels.

Donderdag 4 augustus 2022

kiings
Opgericht in Juli 2022

De onderneming kiings is gevestigd op Htg Hendrik v Brabantpln 16 te Eindhoven en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 12 juli 2022

VB+ Facilitair B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap VB+ Facilitair B.V. is gevestigd op Stratumsedijk 41 te Eindhoven en is actief in de branche Facility management.

VB+ Projectontwikkeling B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap VB+ Projectontwikkeling B.V. is gevestigd op Stratumsedijk 41 te Eindhoven en is actief in de branche Projectontwikkeling.

VB+ Vastgoed Groep B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap VB+ Vastgoed Groep B.V. is gevestigd op Stratumsedijk 41 te Eindhoven en is actief in de branche Financiële holdings.

Hype Site
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Hype Site is gevestigd op St Rochusstraat 3 te Eindhoven en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Fermys
Opgericht in April 2022

De vennootschap onder firma Fermys is gevestigd op Stratumsedijk 67F te Eindhoven en is actief in de branche Vervaardiging van consumptie-ijs.

Ihab Daa
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Ihab Daa is gevestigd op St Rochushofje 20 te Eindhoven en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Meer nieuws in Rochusbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent