Bedrijven in Industrieterrein Bargermeer

Wil je weten welke bedrijven er in Industrieterrein Bargermeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Industrieterrein Bargermeer.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

R&E Installaties B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap R&E Installaties B.V. is gevestigd op Willem Schoutenstraat 17 te Emmen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Autoservice Veenstra Odinot
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Autoservice Veenstra Odinot is gevestigd op Oosterbracht 40 te Emmen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

00Gents
Opgericht in Mei 2024

De onderneming 00Gents is gevestigd op Hoenderkamp 22 te Emmen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing De Ovonde te Klazienaveen
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Hoofdsplitsing De Ovonde te Klazienaveen is gevestigd op Oosterbracht 4B te Emmen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

LuxoLink B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap LuxoLink B.V. is gevestigd op Marco Polostraat 7 te Emmen en is actief in de branche Vervaardiging van elektrische lampen en verlichtingsapparaten.

R&E Personeel B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap R&E Personeel B.V. is gevestigd op Willem Schoutenstraat 17 te Emmen en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Stichting Administratiekantoor Qaas Help
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Administratiekantoor Qaas Help is gevestigd op Kapitein Nemostraat 20 te Emmen en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

W&O Noord B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap W&O Noord B.V. is gevestigd op David Livingstonestraat 25 te Emmen en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

Euro Fresh International B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Euro Fresh International B.V. is gevestigd op Phileas Foggstraat 28 te Emmen en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

Hout & Werk B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Hout & Werk B.V. is gevestigd op Jules Verneweg 24 te Emmen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SoSo B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap SoSo B.V. is gevestigd op Magelhaenstraat 6 te Emmen en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

DGI Van den Berg B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DGI Van den Berg B.V. is gevestigd op Phileas Foggstraat 8 te Emmen en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 april 2024

Vrieshuis Emmen B.V.
Opgericht in Januari 2008

De besloten vennootschap Vrieshuis Emmen B.V. is gevestigd op Eerste Bokslootweg 8 te Emmen.

Stichting Kunst en Muziek Centrum Emmen
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Kunst en Muziek Centrum Emmen is gevestigd op Jules Verneweg 30A te Emmen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Area Zakelijk B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Area Zakelijk B.V. is gevestigd op Columbusstraat 25 te Emmen en is actief in de branche Inzameling van onschadelijk afval.

Meer nieuws in Industrieterrein Bargermeer

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement