Bedrijven in Angelslo

Wil je weten welke bedrijven er in Angelslo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Angelslo.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

De SchoonmaakFee
Opgericht in Mei 2024

De onderneming De SchoonmaakFee is gevestigd op Boonackers 38 te Emmen en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Rasevic Investment Group B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Rasevic Investment Group B.V. is gevestigd op Iemingecamp 50 te Emmen en is actief in de branche Financiële holdings.

Aannemersbedrijf de Hondsrug
Opgericht in April 2024

De onderneming Aannemersbedrijf de Hondsrug is gevestigd op Elkingeslag 16 te Emmen en is actief in de branche Wegenbouw.

VAN Sharmila
Opgericht in Mei 2024

De onderneming VAN Sharmila is gevestigd op De Hegen 11 te Emmen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

RS Project Service
Opgericht in April 2024

De onderneming RS Project Service is gevestigd op Elkingeslag 15 te Emmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

R.k. telecom
Opgericht in April 2024

De onderneming R.k. telecom is gevestigd op Elkingeslag 16 te Emmen en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Flexibaan B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Flexibaan B.V. is gevestigd op Weytackers 198 te Emmen en is actief in de branche Financiële holdings.

M.M.D. Allround Dienstverlening
Opgericht in April 2024

De onderneming M.M.D. Allround Dienstverlening is gevestigd op Fokkingeslag 43 te Emmen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Woensdag 24 april 2024

AB 1994
Opgericht in April 2024

De onderneming AB 1994 is gevestigd op Dillingecamp 24 te Emmen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Levinga Wijnen
Opgericht in April 2024

De onderneming Levinga Wijnen is gevestigd op Bettingeslag 7 te Emmen en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

EB-Projects
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma EB-Projects is gevestigd op De Hegen 22 te Emmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Zorgvisie Drenthe
Opgericht in April 2024

De onderneming Zorgvisie Drenthe is gevestigd op De Woerd 17 te Emmen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Ali Zouaoui
Opgericht in April 2024

De onderneming Ali Zouaoui is gevestigd op Vleerackers 90 te Emmen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Rosiro Montage
Opgericht in April 2024

De onderneming Rosiro Montage is gevestigd op Batingehof 50 te Emmen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Lyubomir Slavchev
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Lyubomir Slavchev is gevestigd op Hoitingeslag 5 te Emmen en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Meer nieuws in Angelslo

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement