Bedrijven in West

Wil je weten welke bedrijven er in West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in West.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Scented dreamworld
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Scented dreamworld is gevestigd op Sixtuswei 2 te Sexbierum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bootsma- de Kok
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Bootsma- de Kok is gevestigd op Frjentsjerterdyk 11 te SEXBIERUM en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Multistore trading
Opgericht in April 2024

De onderneming Multistore trading is gevestigd op Rijksweg 4 te Herbaijum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

ericgerlof
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ericgerlof is gevestigd op Tsjerkebuorren 10 te Sexbierum en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

A. v/d bos trading
Opgericht in Maart 2024

De onderneming A. v/d bos trading is gevestigd op Juckemaleane 14 te SEXBIERUM en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Luventha Maritiem
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Luventha Maritiem is gevestigd op Meester Feringastraat 27 te Herbaijum en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Deco Kids B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Deco Kids B.V. is gevestigd op Hottingabur 49 te Sexbierum en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

Armatys
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Armatys is gevestigd op W Kroesestrjitte 12 te Sexbierum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Woensdag 10 april 2024

Luchtverhuur Sexbierum
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Luchtverhuur Sexbierum is gevestigd op De Kampen 5 te Sexbierum en is actief in de branche Verhuur van sport- en recreatieartikelen.

Dps multiservice
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Dps multiservice is gevestigd op Skoalstrjitte 21 te Sexbierum en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Nebula Nova
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Nebula Nova is gevestigd op Hoarnestreek 23 te PIETERSBIERUM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Binnour H
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Binnour H is gevestigd op Sedyk 1 te PIETERSBIERUM en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Tinosh
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tinosh is gevestigd op Sedyk 1 te PIETERSBIERUM en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Caf?
Opgericht in November 1921

De onderneming Caf? "De Harmonie" is gevestigd op Kade 1 te Sexbierum en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Fatme Alieva Sabrieva
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Fatme Alieva Sabrieva is gevestigd op Sedyk 1 te PIETERSBIERUM en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Meer nieuws in West

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Franekeradeel

Flitser Harlingerweg, Franeker
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 21:14 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement