Bedrijven in Cremerbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Cremerbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Cremerbuurt.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

NeoArt.Tattoos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NeoArt.Tattoos is gevestigd op Dr. Schaepmanstraat 170 te Haarlem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Aldin Klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Aldin Klussenbedrijf is gevestigd op Vosmaerstraat 37 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Fares Marketing Agency
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Fares Marketing Agency is gevestigd op Oltmansstraat 25 te Haarlem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Bureau TD
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bureau TD is gevestigd op Dr. Schaepmanstraat 103 te Haarlem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Tovis Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tovis Bouw is gevestigd op Geertruida Carelsenstr 54 te Haarlem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Tom Koper
Opgericht in September 2022

De onderneming Tom Koper is gevestigd op Dr. Schaepmanstraat 192 te Haarlem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 26 september 2022

Klussenbedrijf Kanjer
Opgericht in September 2022

De onderneming Klussenbedrijf Kanjer is gevestigd op Dr. Schaepmanstraat 217 te Haarlem en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Comun?cate Spanish Lessons
Opgericht in September 2022

De onderneming Comun?cate Spanish Lessons is gevestigd op Prins Bernhardlaan 2M te Haarlem en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Tout Events & Productions
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Tout Events & Productions is gevestigd op Dr. Schaepmanstraat 168 te Haarlem en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Maandag 12 september 2022

Meer Mogeluk
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Meer Mogeluk is gevestigd op Dr. Schaepmanstraat 171 te Haarlem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Corine Notenboom - Interim Management
Opgericht in September 2022

De onderneming Corine Notenboom - Interim Management is gevestigd op Cremerstraat 26 te Haarlem en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 31 augustus 2022

benb-houtbewerking
Opgericht in Juli 2022

De onderneming benb-houtbewerking is gevestigd op J. Craandijkstraat 21 te Haarlem en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Fares Taxi Transport
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Fares Taxi Transport is gevestigd op Oltmansstraat 25 te Haarlem en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Donderdag 25 augustus 2022

Upar
Opgericht in April 2019

De onderneming Upar is gevestigd op Van Zeggelenplein 67 te Haarlem en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 4 augustus 2022

I AM SILA
Opgericht in Mei 2022

De onderneming I AM SILA is gevestigd op Vosmaerstraat 8 te Haarlem en is actief in de branche Fotografie.

 

Buurten in Amsterdamsewijk

Meer nieuws in Cremerbuurt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent