Bedrijven in Boven-Hardinxveld

Wil je weten welke bedrijven er in Boven-Hardinxveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boven-Hardinxveld.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Trending Vending
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Trending Vending is gevestigd op Vermeerstraat 14 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Verhuur van automaten.

MetMaurice
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MetMaurice is gevestigd op Afslag 3 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Juf Rona
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Juf Rona is gevestigd op Prinses Margrietstraat 66 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Gastouder Willy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Gastouder Willy is gevestigd op Drijverschuit 15 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Avelingen B.V.
Opgericht in Januari 2000

De besloten vennootschap Avelingen B.V. is gevestigd op Dreef 6 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

letterdrift
Opgericht in Januari 2023

De onderneming letterdrift is gevestigd op Lijnbaan 9 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

JC technician
Opgericht in Januari 2023

De onderneming JC technician is gevestigd op Rivierdijk 259 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 30 januari 2023

Somchai Vat
Opgericht in December 2022

De onderneming Somchai Vat is gevestigd op Rivierdijk 86 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Sportscholen.

Sam Logistic
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Sam Logistic is gevestigd op Tiendweg 16 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

L.C. van Wijngaarden Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap L.C. van Wijngaarden Holding B.V. is gevestigd op Zalm 8 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

P. van Wijngaarden Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap P. van Wijngaarden Holding B.V. is gevestigd op Zalm 8 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

DCB Support
Opgericht in November 2022

De onderneming DCB Support is gevestigd op Rivierdijk 460 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

V.D. van Wijngaarden Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap V.D. van Wijngaarden Holding B.V. is gevestigd op Zalm 8 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 december 2022

Zorgn
Opgericht in December 2022

De onderneming Zorgn is gevestigd op Prinses Beatrixstraat 16 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Thuiszorg.

Jerr's Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Jerr's Care is gevestigd op Koningin Julianastraat 10 te Hardinxveld-Giessendam en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent