Bedrijven in Heerlen-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Heerlen-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Heerlen-Centrum.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

VAN Diest Quality Designs
Opgericht in Februari 2024

De onderneming VAN Diest Quality Designs is gevestigd op Oranje Nassaustraat 33C te Heerlen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Bubblegloss
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Bubblegloss is gevestigd op Groene Boord 23B te Heerlen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Bogmanagement
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bogmanagement is gevestigd op Groene Boord 23D te Heerlen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vanderheijden interieur
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Vanderheijden interieur is gevestigd op Mariabad 222 te Heerlen en is actief in de branche Interieurbouw.

Donderdag 1 februari 2024

Qendiel restaurant
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Qendiel restaurant is gevestigd op Putgraaf 400 te Heerlen en is actief in de branche Restaurants.

Vereniging van Eigenaars Lakenweversstraat/Lakenweversplein/Pompenstraat te Maastricht
Opgericht in Januari 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Lakenweversstraat/Lakenweversplein/Pompenstraat te Maastricht is gevestigd op Geerstraat 42A te Heerlen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Maastrichter Grachtstraat/Pompenstraat/Sint Teunisstraat te Maastricht
Opgericht in Januari 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Maastrichter Grachtstraat/Pompenstraat/Sint Teunisstraat te Maastricht is gevestigd op Geerstraat 42A te Heerlen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Dinsdag 23 januari 2024

BEE-Truijen B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap BEE-Truijen B.V. is gevestigd op Wilhelminaplein 25 te Heerlen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 11 januari 2024

SW Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap SW Holding B.V. is gevestigd op Gasthuisstraat 6 te Heerlen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

LAV Beheermij B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap LAV Beheermij B.V. is gevestigd op Sint Pietershof 76 te Heerlen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tandarts Scott Wolting B.V.
Opgericht in Oktober 2019

De besloten vennootschap Tandarts Scott Wolting B.V. is gevestigd op Gasthuisstraat 6 te Heerlen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Dental Care Arranz Vilanova B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap Dental Care Arranz Vilanova B.V. is gevestigd op Sint Pietershof 76 te Heerlen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Ouderengeneeskundepost Limburg B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Ouderengeneeskundepost Limburg B.V. is gevestigd op Schakelweg 4 te Heerlen en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Stichting Lighthouse Heerlen
Opgericht in December 2023

De stichting Stichting Lighthouse Heerlen is gevestigd op Oranje Nassaustraat 6 te Heerlen en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

GL Juridisch Advies
Opgericht in Januari 2024

De onderneming GL Juridisch Advies is gevestigd op Uilegats 51 te Heerlen en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Meer nieuws in Heerlen-Centrum

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement