Bedrijven in Hellendoorn

Wil je weten welke bedrijven er in Hellendoorn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hellendoorn.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Danine Coacht
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Danine Coacht is gevestigd op Tolhuis 23d te Hellendoorn en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 11 juni 2024

Moon Nailbar
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Moon Nailbar is gevestigd op De Nieuwkamp 18 te Hellendoorn en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

RS metaal
Opgericht in Juli 2021

De onderneming RS metaal is gevestigd op Geerhard Boschstraat 5 te Hellendoorn en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

RG Schippers Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap RG Schippers Holding B.V. is gevestigd op Bibenstraat 21 te Hellendoorn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JHEMiddelkamp Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap JHEMiddelkamp Holding B.V. is gevestigd op Ninaberlaan 63 te Hellendoorn en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 24 april 2024

J. Runneboom Marketing
Opgericht in Maart 2024

De onderneming J. Runneboom Marketing is gevestigd op Bibenstraat 1a te Hellendoorn en is actief in de branche Callcenters.

Horse Trailer Design
Opgericht in Augustus 2007

De onderneming Horse Trailer Design is gevestigd op Klompskamp 11 te Hellendoorn en is actief in de branche Reclamebureaus.

Stichting Goede Doelen Lionsclub Hellendoorn
Opgericht in Maart 2024

De stichting Stichting Goede Doelen Lionsclub Hellendoorn is gevestigd op Reggeweg 11 te Hellendoorn en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Woensdag 10 april 2024

Smalbrugge Sign & Ontwerp
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Smalbrugge Sign & Ontwerp is gevestigd op Klompskamp 11 te Hellendoorn en is actief in de branche Reclamebureaus.

Ard Hofmeijer
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Ard Hofmeijer is gevestigd op Veldmanserve 65 te Hellendoorn en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

Blight
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Blight is gevestigd op Verzetstraat 8 te Hellendoorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

2Grown
Opgericht in Februari 2024

De onderneming 2Grown is gevestigd op Dorpsstraat 1 te Hellendoorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dutch way of flyfishing
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Dutch way of flyfishing is gevestigd op Vierhuizenhekstraat 19 te Hellendoorn en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Ma hair & beauty
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Ma hair & beauty is gevestigd op Ninaberlaan 71 te Hellendoorn en is actief in de branche Haarverzorging.

Dinsdag 23 januari 2024

De Wilgenweard Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap De Wilgenweard Holding B.V. is gevestigd op De Marsjes 76 te Hellendoorn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement