Bedrijven in Wittens Hoeck

Wil je weten welke bedrijven er in Wittens Hoeck zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wittens Hoeck.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

DB E-comm
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DB E-comm is gevestigd op Ploegschaar 35 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 april 2024

Max Geraci
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Max Geraci is gevestigd op Repel 30 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Poets Queen
Opgericht in April 2024

De onderneming Poets Queen is gevestigd op Hooischelf 9 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

L. van der Valk Administratie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming L. van der Valk Administratie is gevestigd op Ploegschaar 9 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Gabi Pronk coaching
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Gabi Pronk coaching is gevestigd op Korenaar 65 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Eterno Jewellery
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma Eterno Jewellery is gevestigd op Wanmolen 61 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 10 april 2024

Body by Cat
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Body by Cat is gevestigd op Vlasakkerlaan 40 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Maandag 18 maart 2024

Rejjal Bedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rejjal Bedrijf is gevestigd op Hooischelf 2 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

NP TECH
Opgericht in Februari 2024

De onderneming NP TECH is gevestigd op Korenaar 43 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

DV Montagebedrijf
Opgericht in Januari 2024

De onderneming DV Montagebedrijf is gevestigd op Vlasakkerlaan 13 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Cleaning Samantha
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Cleaning Samantha is gevestigd op Vlaswiek 6 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Thuiszorg.

Donderdag 1 februari 2024

CK monteur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming CK monteur is gevestigd op Roterij 7 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Dinsdag 23 januari 2024

RRM Bouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming RRM Bouw is gevestigd op Vlaswiek 8 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 11 januari 2024

Atlas Industrial Excellence B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Atlas Industrial Excellence B.V. is gevestigd op Korenaar 56a te Hellevoetsluis en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

KGB Creations
Opgericht in December 2023

De onderneming KGB Creations is gevestigd op Vlaswiek 78 te Hellevoetsluis en is actief in de branche Fotografie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement