Bedrijven in Kerkrade-West

Wil je weten welke bedrijven er in Kerkrade-West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kerkrade-West.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Kali Yoga & Shiva Medicine
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Kali Yoga & Shiva Medicine is gevestigd op Kleingraverstraat 92 te Kerkrade en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dalsons B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Dalsons B.V. is gevestigd op Gladiolenstraat 145 te Kerkrade en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Belleza del Sur
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Belleza del Sur is gevestigd op Nachtorchis 8 te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

darkpaper
Opgericht in April 2024

De onderneming darkpaper is gevestigd op Anjelierstraat 31 te Kerkrade en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Junior Allround Service
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Junior Allround Service is gevestigd op Elbereveldstraat 314 te Kerkrade en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Chanice Balendonck
Opgericht in April 2024

De onderneming Chanice Balendonck is gevestigd op Schaesbergerstraat 21 te Kerkrade en is actief in de branche Colportage.

Prime Concierge Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Prime Concierge Services is gevestigd op Kaalheidersteenweg 248 te Kerkrade en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

AircoService Luchtstroom
Opgericht in Mei 2024

De onderneming AircoService Luchtstroom is gevestigd op St.Eugeniusstraat 40 te Kerkrade en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

SiNoFi marketing services
Opgericht in April 2024

De onderneming SiNoFi marketing services is gevestigd op Dr.Poelsstraat 16 te Kerkrade en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

BureauDefesche
Opgericht in April 2024

De onderneming BureauDefesche is gevestigd op Maarzijde 60 te Kerkrade en is actief in de branche Overige sportactiviteiten n.e.g..

Jinafashion
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jinafashion is gevestigd op St.Jozefstraat 33 te Kerkrade en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sham veranda terrasoverkapping
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Sham veranda terrasoverkapping is gevestigd op Lupinestraat 143 te Kerkrade en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Koetsritten/Ponywandelingen Kerkrade
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Koetsritten/Ponywandelingen Kerkrade is gevestigd op Geraniumstraat 16 te Kerkrade en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Vereniging van Eigenaars Wiebachstraat 77-D en 77-E te Kerkrade
Opgericht in Maart 2017

De vereniging Vereniging van Eigenaars Wiebachstraat 77-D en 77-E te Kerkrade is gevestigd op Roda J.C. Ring 59B te Kerkrade en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

L&V Company V.O.F.
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma L&V Company V.O.F. is gevestigd op Van de Weijerstraat 11 te Kerkrade en is actief in de branche Fitnesscentra.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement