Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Buzz Spot
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Buzz Spot is gevestigd op Ruiterskwartier 119a te Leeuwarden en is actief in de branche Reclamebureaus.

Myth Master
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Myth Master is gevestigd op Lange Marktstraat 141 te Leeuwarden en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Zet het op Papier!
Opgericht in November 2022

De onderneming Zet het op Papier! is gevestigd op Voorstreek 59a te Leeuwarden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Raukema Compliance
Opgericht in November 2022

De onderneming Raukema Compliance is gevestigd op Vijzelstraat 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

'Ondervereniging van Eigenaars
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging 'Ondervereniging van Eigenaars "De Kooimeer 1" te Alkmaar' is gevestigd op Willemskade 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

'Ondervereniging van Eigenaars
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging 'Ondervereniging van Eigenaars "De Kooimeer 3" te Alkmaar' is gevestigd op Willemskade 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

J.A. de Jong
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming J.A. de Jong is gevestigd op Schoolstraat 17 te Leeuwarden en is actief in de branche Eventcatering.

Conand Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Conand Services is gevestigd op Reigerplein 5bv te Leeuwarden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

'Vereniging van Eigenaars
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging 'Vereniging van Eigenaars "De Kooimeer" te Alkmaar' is gevestigd op Willemskade 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

DPB Holding B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap DPB Holding B.V. is gevestigd op Voorstreek 42a te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Boel Leeuwarden B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Boel Leeuwarden B.V. is gevestigd op Breedstraat 48 te Leeuwarden en is actief in de branche cafés.

van Duuren journalist & tekstschrijver
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Duuren journalist & tekstschrijver is gevestigd op Nieuweweg 2d te Leeuwarden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Stichting Theor
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Theor is gevestigd op Hofplein 31 te Leeuwarden en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

TC Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TC Services is gevestigd op Reigerplein 5bv te Leeuwarden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Smartify B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Smartify B.V. is gevestigd op Over de Kelders 2d te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

Meer nieuws in Binnenstad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent