Bedrijven in Oldehove

Wil je weten welke bedrijven er in Oldehove zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oldehove.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Stichting Theor
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Theor is gevestigd op Hofplein 31 te Leeuwarden en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

Maandag 26 september 2022

Westerhof Foodadvies
Opgericht in September 2022

De onderneming Westerhof Foodadvies is gevestigd op Bollemanssteeg 25 te Leeuwarden en is actief in de branche Keuring en controle van agrarische producten en voedingsmiddelen.

Baas Communicatie & Advies
Opgericht in Mei 2018

De onderneming Baas Communicatie & Advies is gevestigd op Westerplantage 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Donderdag 4 augustus 2022

NeuroRC B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap NeuroRC B.V. is gevestigd op Bollemanssteeg 64 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

NeuroRC Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap NeuroRC Holding B.V. is gevestigd op Bollemanssteeg 64 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

Floor Woltering
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Floor Woltering is gevestigd op Doelestraat 2c te Leeuwarden en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Woensdag 13 april 2022

Ralph MP consultancy
Opgericht in April 2022

De onderneming Ralph MP consultancy is gevestigd op Westerplantage 4BV te Leeuwarden en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

GripXR B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap GripXR B.V. is gevestigd op Bollemanssteeg 64 te Leeuwarden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Gifta
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Gifta is gevestigd op Grote Kerkstraat 168 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 12 april 2022

DJ Don Diego
Opgericht in Maart 2022

De onderneming DJ Don Diego is gevestigd op Grote Kerkstraat 114 te Leeuwarden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Donderdag 10 maart 2022

Floresome
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Floresome is gevestigd op Klein Schavernek 22 te Leeuwarden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 23 februari 2022

De Zwart Support & Solutions
Opgericht in Januari 2022

De onderneming De Zwart Support & Solutions is gevestigd op Doelestraat 2d te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 26 januari 2022

Horizontaal
Opgericht in Januari 2015

De onderneming Horizontaal is gevestigd op Grote Kerkstraat 178 te Leeuwarden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Marian Hulshof
Opgericht in September 2016

De onderneming Marian Hulshof is gevestigd op Sint Anthonystraat 8 te Leeuwarden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Maandag 24 januari 2022

Vayu Sailing
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Vayu Sailing is gevestigd op Grote Kerkstraat 208 te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

 

Meer nieuws in Oldehove

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent