Bedrijven in De Waag

Wil je weten welke bedrijven er in De Waag zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Waag.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Conand Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Conand Services is gevestigd op Reigerplein 5bv te Leeuwarden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

van Duuren journalist & tekstschrijver
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Duuren journalist & tekstschrijver is gevestigd op Nieuweweg 2d te Leeuwarden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

TC Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TC Services is gevestigd op Reigerplein 5bv te Leeuwarden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Smartify B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Smartify B.V. is gevestigd op Over de Kelders 2d te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Recomply B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Recomply B.V. is gevestigd op Over de Kelders 2d te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tassen, handgemaakt Ineke S
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Tassen, handgemaakt Ineke S is gevestigd op Minnemastraat 24 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

TheBiabRoom
Opgericht in September 2022

De onderneming TheBiabRoom is gevestigd op Weerd 4h te Leeuwarden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maandag 26 september 2022

Oudshoorn Acteren & Educatie
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Oudshoorn Acteren & Educatie is gevestigd op Maria Annastraatje 6a te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Jente's
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Jente's is gevestigd op Gouverneursplein 18 te Leeuwarden en is actief in de branche Eventcatering.

Dinsdag 13 september 2022

Tobias Corbescu
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Tobias Corbescu is gevestigd op Sint Jacobsstraat 26g te Leeuwarden en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Donderdag 25 augustus 2022

Grendel Projectaannemer
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Grendel Projectaannemer is gevestigd op Kelders 33e te Leeuwarden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

K.OR
Opgericht in Juli 2022

De onderneming K.OR is gevestigd op Weaze 38 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Gomez Bakker & Bakworkshops
Opgericht in April 2022

De onderneming Gomez Bakker & Bakworkshops is gevestigd op Tweebaksmarkt 44e te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

AlinRoma Services
Opgericht in Juli 2022

De onderneming AlinRoma Services is gevestigd op Reigerplein 5bv te Leeuwarden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 12 juli 2022

Jaro Klamer
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Jaro Klamer is gevestigd op Peperstraat 8a te Leeuwarden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

 

Meer nieuws in De Waag

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent