Bedrijfspanden in de gemeente Leeuwarden

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Leeuwarden en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Woensdag 14 februari 2024

Bedrijfsruimte Einsteinweg 29 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinweg 29 te Leeuwarden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, mechanische ventilatie en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 558 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 13 februari 2024

Kantoorruimte Jacob Catsplein 1 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Jacob Catsplein 1 te Leeuwarden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1994 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 203 m² (in units vanaf 20 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Kantoorruimte Zwettestraat 15 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Zwettestraat 15 te Leeuwarden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1977. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 15 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Archimedesweg 7 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Archimedesweg 7 te Leeuwarden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1979 met energielabel B. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 865.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.775 m² (in units vanaf 696 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 9 februari 2024

Bedrijfsruimte Polluxweg 2 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Polluxweg 2 te Leeuwarden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 860 m² (in units vanaf 800 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Hoofdstraat 19 Grou

Dit bedrijfspand op het adres Hoofdstraat 19 te Grou is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1950. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 349.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 76 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 2 februari 2024

Kantoorruimte Wiardaplantage 1 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Wiardaplantage 1 te Leeuwarden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 205 m² (in units vanaf 35 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Willemskade 12a Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Willemskade 12a te Leeuwarden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1890. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 695.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 235 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Zondag 21 januari 2024

Beleggingsobject Voorstreek 12 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Voorstreek 12 te Leeuwarden heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1625. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 635.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 112 m².

Donderdag 18 januari 2024

Bedrijfsruimte Zuiderkruisweg 1 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Zuiderkruisweg 1 te Leeuwarden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1989. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.245 m².

Kantoorruimte Zuidvliet 664 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Zuidvliet 664 te Leeuwarden is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw met energielabel A+. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 645.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 434 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 22 december 2023

Bedrijfsruimte Apolloweg 35j Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Apolloweg 35j te Leeuwarden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2014. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 99.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m² (in units vanaf 60 m²).

Bedrijfsruimte Oedsmawei 24g Grou

Dit bedrijfspand op het adres Oedsmawei 24g te Grou is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1971. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 281 m² (in units vanaf 250 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Avondsterweg 6 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Avondsterweg 6 te Leeuwarden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 1.250.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 271 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 14 december 2023

Bedrijfsruimte Tijnjedijk 83 Leeuwarden

Dit bedrijfspand op het adres Tijnjedijk 83 te Leeuwarden is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 950 m² (in units vanaf 200 m²).

Meer nieuws in Leeuwarden

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent