Bedrijven in Hoek

Wil je weten welke bedrijven er in Hoek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoek.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

DPB Holding B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap DPB Holding B.V. is gevestigd op Voorstreek 42a te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vrijdag 7 oktober 2022

Schonathan
Opgericht in September 2022

De onderneming Schonathan is gevestigd op Tuinen 25 te Leeuwarden en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Bodil Marije Recruitment
Opgericht in September 2022

De onderneming Bodil Marije Recruitment is gevestigd op Voorstreek 76a te Leeuwarden en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Maandag 26 september 2022

SLF Fades
Opgericht in September 2022

De onderneming SLF Fades is gevestigd op Voorstreek 38 te Leeuwarden en is actief in de branche Haarverzorging.

Dinsdag 13 september 2022

D.F.Borst
Opgericht in September 2022

De onderneming D.F.Borst is gevestigd op Amelandshof 24 te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Smart Paper B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Smart Paper B.V. is gevestigd op Turfmarkt 11 te Leeuwarden en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Stichting School's Cool Friesland
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting School's Cool Friesland is gevestigd op Turfmarkt 11 te Leeuwarden en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Woensdag 31 augustus 2022

Adela Elena Ghita
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Adela Elena Ghita is gevestigd op Voorstreek 52 te Leeuwarden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Bianca Ioana Mihai
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Bianca Ioana Mihai is gevestigd op Voorstreek 52 te Leeuwarden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Donderdag 25 augustus 2022

Vereniging van Eigenaars ''het Bureau te Grou''
Opgericht in Februari 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars ''het Bureau te Grou'' is gevestigd op Turfmarkt 14 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

VenemaBI
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming VenemaBI is gevestigd op Voorstreek 46a te Leeuwarden en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Vereniging van Eigenaars Emmastate te Leeuwarden
Opgericht in Juli 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Emmastate te Leeuwarden is gevestigd op Turfmarkt 14 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 4 augustus 2022

Bas de Jong Services
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Bas de Jong Services is gevestigd op Tuinen 8c te Leeuwarden en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Wouter Betten Music
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Wouter Betten Music is gevestigd op Tuinen 34 te Leeuwarden en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Sofie Stuve
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Sofie Stuve is gevestigd op Amelandsdwinger 591 te Leeuwarden en is actief in de branche Eventcatering.

 

Meer nieuws in Hoek

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent