Bedrijven in Nieuwestad

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwestad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwestad.

Filter Filter

Maandag 26 september 2022

Luxen Sport B.V.
Opgericht in Maart 1967

De besloten vennootschap Luxen Sport B.V. is gevestigd op Nieuwestad 72 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in sportartikelen (geen watersport).

Silvan Events
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Silvan Events is gevestigd op Nieuwesteeg 1a te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Faber Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Faber Beheer B.V. is gevestigd op Nieuwestad 72 te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 13 september 2022

4 Elements B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap 4 Elements B.V. is gevestigd op Groot Schavernek 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Uitbrakken B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Uitbrakken B.V. is gevestigd op Groot Schavernek 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Maandag 12 september 2022

Promised Land B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Promised Land B.V. is gevestigd op Groot Schavernek 9 te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 31 augustus 2022

Doiran
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Doiran is gevestigd op Nieuwestad 77b te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Donderdag 25 augustus 2022

Sanie Kiedik
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Sanie Kiedik is gevestigd op Nieuwestad 77a te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Karel Jan den Dunnen
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Karel Jan den Dunnen is gevestigd op Nieuwestad 41b te Leeuwarden en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 4 augustus 2022

Brent Maarsingh Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Brent Maarsingh Holding B.V. is gevestigd op Bagijnestraat 70 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

anne tattoo art
Opgericht in Juli 2022

De onderneming anne tattoo art is gevestigd op Nieuwestad 89 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 28 juni 2022

DE Caf? Groep B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap DE Caf? Groep B.V. is gevestigd op Ruiterskwartier 111 te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 13 april 2022

Spellekijn B.V.
Opgericht in November 1997

De besloten vennootschap Spellekijn B.V. is gevestigd op Nieuwestad 79 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

Huize Kwast B.V.
Opgericht in April 2016

De besloten vennootschap Huize Kwast B.V. is gevestigd op Nieuwestad 75 te Leeuwarden en is actief in de branche Restaurants.

Klemvast B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Klemvast B.V. is gevestigd op Nieuwestad 75 te Leeuwarden en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

 

Meer nieuws in Nieuwestad

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent