Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Leeuwarderadeel

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarderadeel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarderadeel.

In Leeuwarderadeel zoek ik een:

  Adema Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Adema Holding B.V. is gevestigd op Seerob 9 te Stiens en is actief in de branche Financiële holdings.

  9051VALeeuwarderadeelNoordStiens
  Adema Deuren B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Adema Deuren B.V. is gevestigd op Seerob 9 te Stiens en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

  9051VALeeuwarderadeelNoordStiens
  NOSP
  december 2017

  De stichting NOSP is gevestigd op De Boskrane 5 te Stiens en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

  9051SNLeeuwarderadeelNoordStiens
  Stichting STATS
  december 2017

  De stichting Stichting STATS is gevestigd op Dokkumer Trekwei 2 te JELSUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9057LALeeuwarderadeelZuidVerspreide huizen Jelsum
  Fardusa Bazaar
  november 2017

  De onderneming Fardusa Bazaar is gevestigd op Aldlansdyk 30 te Stiens en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9051DGLeeuwarderadeelNoordStiens
  CRS
  november 2017

  De stichting CRS is gevestigd op Uniawei 19 te Stiens en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  9051BBLeeuwarderadeelNoordStiens
  Microblading Studio Stiens
  november 2017

  De onderneming Microblading Studio Stiens is gevestigd op Bregeleane 40 te Stiens en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  9051PMLeeuwarderadeelNoordStiens
  DuSense
  november 2017

  De onderneming DuSense is gevestigd op Reidsjongerstrjitte 9 te Stiens en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  9051GBLeeuwarderadeelNoordStiens
  Harrie Hekkema
  november 2017

  De onderneming Harrie Hekkema is gevestigd op Lotusstrjitte 19 te Stiens en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  9051NCLeeuwarderadeelNoordStiens
  Jager's snuisterijen
  november 2017

  De onderneming Jager's snuisterijen is gevestigd op Plataanstrjitte 15 te Stiens en is actief in de branche Markthandel in tweedehands goederen.

  9051RBLeeuwarderadeelNoordStiens
  Swyt Aniram B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Swyt Aniram B.V. is gevestigd op Boarnsylsterwei 13 te JELSUM en is actief in de branche Financiële holdings.

  9057RDLeeuwarderadeelZuidVerspreide huizen Jelsum
  Sanne Zorgt
  oktober 2017

  De onderneming Sanne Zorgt is gevestigd op Martenawei 31 te KOARNJUM en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor niet-verstandelijk gehandicapten.

  9056PHLeeuwarderadeelZuidCornjum
  Ero Pakjes
  oktober 2017

  De onderneming Ero Pakjes is gevestigd op Felixwei 37 te Stiens en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9051KELeeuwarderadeelNoordStiens
  Elektrotechnisch en klusbedrijf Jos Terlouw
  oktober 2017

  De onderneming Elektrotechnisch en klusbedrijf Jos Terlouw is gevestigd op Sillan 11 te BRITSUM en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  9055MALeeuwarderadeelZuidBritsum
  Faber Electro Inspecties
  september 2017

  De onderneming Faber Electro Inspecties is gevestigd op David van Goirlestrjitte 28 te KOARNJUM en is actief in de branche Keuring en controle van machines, apparaten en materialen.

  9056PRLeeuwarderadeelZuidCornjum
  Hoveniersbedrijf Osinga
  augustus 2017

  De onderneming Hoveniersbedrijf Osinga is gevestigd op Pyter Jurjensstrjitte 20 te Stiens en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  9051BSLeeuwarderadeelNoordStiens
  Coby de Vries
  augustus 2017

  De onderneming Coby de Vries is gevestigd op Papyrushof 6 te Stiens en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  9051LRLeeuwarderadeelNoordStiens
  de Vries assemblage
  augustus 2017

  De onderneming de Vries assemblage is gevestigd op Lege Hearewei 44 te Hijum en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  9054KDLeeuwarderadeelNoordHijum
  V.O.F. Reekers & Alkema
  juli 2017

  De vennootschap onder firma V.O.F. Reekers & Alkema is gevestigd op Graldastins 29 te Stiens en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  9051GJLeeuwarderadeelNoordStiens
  DRWI Interieurverzorging
  juli 2017

  De onderneming DRWI Interieurverzorging is gevestigd op Lytse Dyk 5 te BRITSUM en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  9055NCLeeuwarderadeelZuidBritsum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leeuwarderadeel

  Instellen

  Wijken in Leeuwarderadeel

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk