Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Stiens

Wil je weten welke bedrijven er in Stiens zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stiens.

In Stiens zoek ik een:

  Adema Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Adema Holding B.V. is gevestigd op Seerob 9 te Stiens en is actief in de branche Financiële holdings.

  9051VALeeuwarderadeelNoordStiens
  Adema Deuren B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Adema Deuren B.V. is gevestigd op Seerob 9 te Stiens en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

  9051VALeeuwarderadeelNoordStiens
  NOSP
  december 2017

  De stichting NOSP is gevestigd op De Boskrane 5 te Stiens en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

  9051SNLeeuwarderadeelNoordStiens
  Fardusa Bazaar
  november 2017

  De onderneming Fardusa Bazaar is gevestigd op Aldlansdyk 30 te Stiens en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9051DGLeeuwarderadeelNoordStiens
  CRS
  november 2017

  De stichting CRS is gevestigd op Uniawei 19 te Stiens en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  9051BBLeeuwarderadeelNoordStiens
  Microblading Studio Stiens
  november 2017

  De onderneming Microblading Studio Stiens is gevestigd op Bregeleane 40 te Stiens en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  9051PMLeeuwarderadeelNoordStiens
  DuSense
  november 2017

  De onderneming DuSense is gevestigd op Reidsjongerstrjitte 9 te Stiens en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  9051GBLeeuwarderadeelNoordStiens
  Harrie Hekkema
  november 2017

  De onderneming Harrie Hekkema is gevestigd op Lotusstrjitte 19 te Stiens en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  9051NCLeeuwarderadeelNoordStiens
  Jager's snuisterijen
  november 2017

  De onderneming Jager's snuisterijen is gevestigd op Plataanstrjitte 15 te Stiens en is actief in de branche Markthandel in tweedehands goederen.

  9051RBLeeuwarderadeelNoordStiens
  Ero Pakjes
  oktober 2017

  De onderneming Ero Pakjes is gevestigd op Felixwei 37 te Stiens en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9051KELeeuwarderadeelNoordStiens
  Hoveniersbedrijf Osinga
  augustus 2017

  De onderneming Hoveniersbedrijf Osinga is gevestigd op Pyter Jurjensstrjitte 20 te Stiens en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  9051BSLeeuwarderadeelNoordStiens
  Coby de Vries
  augustus 2017

  De onderneming Coby de Vries is gevestigd op Papyrushof 6 te Stiens en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  9051LRLeeuwarderadeelNoordStiens
  V.O.F. Reekers & Alkema
  juli 2017

  De vennootschap onder firma V.O.F. Reekers & Alkema is gevestigd op Graldastins 29 te Stiens en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  9051GJLeeuwarderadeelNoordStiens
  Max de Haan
  juli 2017

  De onderneming Max de Haan is gevestigd op Felixwei 68 te Stiens en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  9051KDLeeuwarderadeelNoordStiens
  Doetie Bakker
  juni 2017

  De onderneming Doetie Bakker is gevestigd op Anne Rauwerdastrjitte 22 te Stiens en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

  9051CELeeuwarderadeelNoordStiens
  made by MAMO
  mei 2017

  De onderneming made by MAMO is gevestigd op Anne Rauwerdastrjitte 29 te Stiens en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  9051CDLeeuwarderadeelNoordStiens
  Olie- en Lak Centrale B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Olie- en Lak Centrale B.V. is gevestigd op Seeduker 12 te Stiens en is actief in de branche Groothandel in bouwmaterialen algemeen assortiment.

  9051VBLeeuwarderadeelNoordStiens
  Duinstra B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap Duinstra B.V. is gevestigd op Aysmastins 8 te Stiens en is actief in de branche Financiële holdings.

  9051HJLeeuwarderadeelNoordStiens
  FENTOUCH
  maart 2017

  De onderneming FENTOUCH is gevestigd op Platohof 55 te Stiens en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  9051KRLeeuwarderadeelNoordStiens
  Ecologisch Kringloopcentrum de KuubsKist
  februari 2017

  De vennootschap onder firma Ecologisch Kringloopcentrum de KuubsKist is gevestigd op Lemsterpad 22 te Stiens en is actief in de branche Winkels in tweedehands kleding.

  9051ETLeeuwarderadeelNoordStiens

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stiens

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk