Bedrijven in Bos- en Gasthuisdistrict

Wil je weten welke bedrijven er in Bos- en Gasthuisdistrict zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bos- en Gasthuisdistrict.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Enyera
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Enyera is gevestigd op Vrouwenweg 1V te Leiden en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

SD Sloopbedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming SD Sloopbedrijf is gevestigd op Titus Brandsmalaan 162 te Leiden en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Pro Services B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Pro Services B.V. is gevestigd op Arthur van Schendelstr 212 te Leiden en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

KA service
Opgericht in November 2022

De onderneming KA service is gevestigd op Jacques Urlusplantsoen 179 te Leiden en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Deepak's Media
Opgericht in November 2022

De onderneming Deepak's Media is gevestigd op Slauerhoffpad 81 te Leiden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Hussam dental
Opgericht in November 2022

De onderneming Hussam dental is gevestigd op Churchilllaan 45 te Leiden en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Stichting Vorming Kind & Gezin
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Vorming Kind & Gezin is gevestigd op Bernard Zweersstraat 11 te Leiden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

ccured beats
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ccured beats is gevestigd op Vlietweg 20 te Leiden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

SVH Sports
Opgericht in November 2022

De onderneming SVH Sports is gevestigd op De Genestetstraat 12 te Leiden en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Arda.com
Opgericht in November 2022

De commanditaire vennootschap Arda.com is gevestigd op Jacques Urlusplantsoen 248 te Leiden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Nabil Solutions
Opgericht in November 2022

De onderneming Nabil Solutions is gevestigd op Boshuizerkade 105 te Leiden en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Samen Studie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Samen Studie is gevestigd op Elly Kerckhoffskade 12 te Leiden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Taxi service 24 leiden V.O.F.
Opgericht in Mei 2022

De vennootschap onder firma Taxi service 24 leiden V.O.F. is gevestigd op Verdistraat 4 te Leiden en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Upekkha Yoga & Media
Opgericht in November 2022

De onderneming Upekkha Yoga & Media is gevestigd op Rijn en Schiekade 119 te Leiden en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Y. Shar Zorgverlening
Opgericht in November 2022

De onderneming Y. Shar Zorgverlening is gevestigd op Hoflaan 185 te Leiden en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

 

Meer nieuws in Bos- en Gasthuisdistrict

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent