Bedrijven in Cronestein

Wil je weten welke bedrijven er in Cronestein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Cronestein.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Whyz In Motion B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Whyz In Motion B.V. is gevestigd op Kanaalpark 140 te Leiden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

SIAMA
Opgericht in November 2022

De vereniging SIAMA is gevestigd op Kanaalpark 157 te Leiden en is actief in de branche Overige levensbeschouwelijke organisaties.

Praktijk DramaLama
Opgericht in November 2022

De onderneming Praktijk DramaLama is gevestigd op Betaplein 68 te Leiden en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Great Internet
Opgericht in November 2022

De onderneming Great Internet is gevestigd op Fruitweg 22D Unit 9 te Leiden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

SZ Consulting
Opgericht in November 2022

De onderneming SZ Consulting is gevestigd op Harmen Doumastraat 12 te Leiden en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Pegasus Global
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pegasus Global is gevestigd op Sigmaplantsoen 761 te Leiden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

JJH Enterprise
Opgericht in November 2022

De onderneming JJH Enterprise is gevestigd op Omegaplantsoen 11 te Leiden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Slow Turtle B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Slow Turtle B.V. is gevestigd op Ananasweg 98 te Leiden en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Donderdag 10 november 2022

GL Koeltechniek & Airconditioning
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming GL Koeltechniek & Airconditioning is gevestigd op Lammenschansweg 191 te Leiden en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

TessTypt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TessTypt is gevestigd op Zoeterwoudseweg 56 te Leiden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Fernane Hair
Opgericht in Augustus 2020

De vennootschap onder firma Fernane Hair is gevestigd op Betaplein 35 te Leiden en is actief in de branche Haarverzorging.

Jinnar zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jinnar zorg is gevestigd op Kanaalpark 345 te Leiden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Sportinstructeur Marjolein
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sportinstructeur Marjolein is gevestigd op Betaplein 36 te Leiden en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Stichting ter behoud van dispuut T.A.E.N.I.A.
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting ter behoud van dispuut T.A.E.N.I.A. is gevestigd op Omegaplantsoen 718 te Leiden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Job2Jobs
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Job2Jobs is gevestigd op Zoeterwoudseweg 5 te Leiden en is actief in de branche Uitzendbureaus.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent