Bedrijven in Park Veursehout

Wil je weten welke bedrijven er in Park Veursehout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Park Veursehout.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Libre Projects B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Libre Projects B.V. is gevestigd op Spechtlaan 191 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Parlevliet Services
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Parlevliet Services is gevestigd op Spechtlaan 213 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Eventcatering.

Leidsenhage Hearcare B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Leidsenhage Hearcare B.V. is gevestigd op Rozemarijn 10 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Winkels in medische en orthopedische artikelen.

Duyvestijn Renovatie en Onderhoud B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Duyvestijn Renovatie en Onderhoud B.V. is gevestigd op Fazantlaan 14 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Andr? Renovatie en Onderhoud B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Andr? Renovatie en Onderhoud B.V. is gevestigd op Fazantlaan 14 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Financiële holdings.

Dutch Interieur
Opgericht in Oktober 2012

De onderneming Dutch Interieur is gevestigd op Eksterlaan 20 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Groothandel in woningtextiel en vloerbedekking.

Babylon Language Services
Opgericht in Januari 2013

De onderneming Babylon Language Services is gevestigd op Teylingen 18 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Sandra Bullee HRM Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sandra Bullee HRM Consultancy is gevestigd op Talinglaan 7 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Frederic Francois Interim & Advisory
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Frederic Francois Interim & Advisory is gevestigd op Noordsingel 52 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Falafella B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Falafella B.V. is gevestigd op Liguster 88 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Leidschendam Investment B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Leidschendam Investment B.V. is gevestigd op Kornoelje 101 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Financiële holdings.

S.P Handelswaren
Opgericht in December 2022

De onderneming S.P Handelswaren is gevestigd op IJsvogellaan 96 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 14 december 2022

Caparica TSM
Opgericht in November 2022

De onderneming Caparica TSM is gevestigd op Goudplevierlaan 32 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

PicturePeople GmbH
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming PicturePeople GmbH is gevestigd op Kamperfoelie 4 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Fotografie.

De Dinkel Beheer B.V.
Opgericht in Maart 1961

De besloten vennootschap De Dinkel Beheer B.V. is gevestigd op Kwikstaartlaan 12 te LEIDSCHENDAM.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent