Bedrijven in Park Veursehout

Wil je weten welke bedrijven er in Park Veursehout zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Park Veursehout.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Huurman Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Huurman Solutions is gevestigd op Valkhof 122 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Henderson Holdings Group B.V.
Opgericht in November 2008

De besloten vennootschap Henderson Holdings Group B.V. is gevestigd op Fuutlaan 8 te LEIDSCHENDAM.

Woensdag 24 april 2024

Into Scuba NLD B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Into Scuba NLD B.V. is gevestigd op Spechtlaan 87 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Zwem- en onderwatersport.

Aporium
Opgericht in April 2024

De onderneming Aporium is gevestigd op Putterlaan 1 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Cotica Advies en Interim Management B.V.
Opgericht in Oktober 2012

De besloten vennootschap Cotica Advies en Interim Management B.V. is gevestigd op Zijdesingel 16 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

CLB MOA
Opgericht in April 2024

De onderneming CLB MOA is gevestigd op Ransuillaan 161 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Greenleaf Surface Blasting
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Greenleaf Surface Blasting is gevestigd op Ransuillaan 211 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Oppervlaktebehandeling en bekleding van metaal.

Woensdag 10 april 2024

Dutch Winter B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Dutch Winter B.V. is gevestigd op Noortheylaan 3 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Malajor B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Malajor B.V. is gevestigd op Liguster 88 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

MaRob Vastgoed B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap MaRob Vastgoed B.V. is gevestigd op Eksterlaan 7 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Margit Tam?s Art & Business Concepts
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Margit Tam?s Art & Business Concepts is gevestigd op Veursestraatweg 185 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Hellicare
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Hellicare is gevestigd op Duivenvoorde 252 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Thuiszorg.

Meubelfabriek Houten B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Meubelfabriek Houten B.V. is gevestigd op Noortheylaan 3 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Maandag 18 maart 2024

MITO concepts B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap MITO concepts B.V. is gevestigd op Zwaluwlaan 27 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Financiële holdings.

T.J. de Vries Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap T.J. de Vries Beheer B.V. is gevestigd op Zwaluwlaan 27 te LEIDSCHENDAM en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement