Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Vrijdag 22 juni 2018

  Fit van Nature
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Fit van Nature is gevestigd op Skries 13 te Wommels en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731DG
  MAXED MORE
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming MAXED MORE is gevestigd op Littenserbuorren 4 te WOMMELS en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Littenseradiel » Zuid » Verspreide huizen Wommels » 8731CG
  Siegrid Schuitmaker
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Siegrid Schuitmaker is gevestigd op Van Sminialeane 21 te Wommels en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731BC

  Vrijdag 13 april 2018

  Créjeantief
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Créjeantief is gevestigd op Hofkamp 51 te Wommels en is actief in de branche Vervaardiging van voeders voor huisdieren.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731BT

  Dinsdag 20 maart 2018

  PH Sports
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming PH Sports is gevestigd op It String 7 te Itens en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Littenseradiel » Zuid » Itens » 8735HW

  Zaterdag 18 november 2017

  T.M.C. Recording Records & Entertainment
  Opgericht in november 2017

  De onderneming T.M.C. Recording Records & Entertainment is gevestigd op Swingoerd 10 te Wommels en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731CW
  A la Regina
  Opgericht in november 2017

  De onderneming A la Regina is gevestigd op De Lange Baan 11A te WOMMELS en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

  Littenseradiel » Zuid » Verspreide huizen Wommels » 8731DZ
  Avontoer onderwijs en ontwikkeling
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Avontoer onderwijs en ontwikkeling is gevestigd op Molmawei 7 te Rien en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Littenseradiel » Zuid » Rien » 8641WS
  Fanny Regts, natuurgeneeskundig therapeut
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Fanny Regts, natuurgeneeskundig therapeut is gevestigd op Klampe 11 te Wommels en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731CS

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Cars & Classics
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Cars & Classics is gevestigd op Buorren 3 te Hidaard en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Littenseradiel » Zuid » Hidaard » 8737JH

  Maandag 18 september 2017

  Stal Hofstra
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Stal Hofstra is gevestigd op Buorren 2 te Lytsewierrum en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Littenseradiel » Zuid » Lytsewierrum » 8642WG

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Liesbeth Vos
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Liesbeth Vos is gevestigd op Terp 1 te Wommels en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731AX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?