Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Stichting Historisch Bouwhout Frysl?n
  december 2017

  De stichting Stichting Historisch Bouwhout Frysl?n is gevestigd op Skrok 6 te EASTEREIN en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

  8734HGLittenseradielZuidVerspreide huizen Easterein
  T.M.C. Recording Records & Entertainment
  november 2017

  De onderneming T.M.C. Recording Records & Entertainment is gevestigd op Swingoerd 10 te Wommels en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  8731CWLittenseradielZuidWommels
  A la Regina
  november 2017

  De onderneming A la Regina is gevestigd op De Lange Baan 11A te WOMMELS en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

  8731DZLittenseradielZuidVerspreide huizen Wommels
  Avontoer onderwijs en ontwikkeling
  oktober 2017

  De onderneming Avontoer onderwijs en ontwikkeling is gevestigd op Molmawei 7 te Rien en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8641WSLittenseradielZuidRien
  Fanny Regts, natuurgeneeskundig therapeut
  oktober 2017

  De onderneming Fanny Regts, natuurgeneeskundig therapeut is gevestigd op Klampe 11 te Wommels en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8731CSLittenseradielZuidWommels
  Cars & Classics
  oktober 2017

  De onderneming Cars & Classics is gevestigd op Buorren 3 te Hidaard en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8737JHLittenseradielZuidHidaard
  Buurtvereniging F?gelwyk Wommels
  september 2017

  De vereniging Buurtvereniging F?gelwyk Wommels is gevestigd op Skries 7 te WOMMELS en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  8731DGLittenseradielZuidWommels
  Stal Hofstra
  september 2017

  De onderneming Stal Hofstra is gevestigd op Buorren 2 te Lytsewierrum en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8642WGLittenseradielZuidLytsewierrum
  Liesbeth Vos
  augustus 2017

  De onderneming Liesbeth Vos is gevestigd op Terp 1 te Wommels en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8731AXLittenseradielZuidWommels
  De ontbrekende schakel
  mei 2017

  De onderneming De ontbrekende schakel is gevestigd op Trekwei 11 te Wommels en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8731AALittenseradielZuidWommels
  Boom- en bostechniek Visser
  april 2017

  De onderneming Boom- en bostechniek Visser is gevestigd op Wynserdyk 1 te Easterein en is actief in de branche Bosbouw.

  8734GELittenseradielZuidEasterein
  Paula Kaag - Praktijk Begeleidingskunde
  april 2017

  De onderneming Paula Kaag - Praktijk Begeleidingskunde is gevestigd op Hearedyk 52 te Itens en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8735HSLittenseradielZuidItens
  WerkKledingExperts
  maart 2017

  De vennootschap onder firma WerkKledingExperts is gevestigd op Buorren 3 te Hidaard en is actief in de branche Groothandel in werkkleding.

  8737JHLittenseradielZuidHidaard
  Lyts begin
  februari 2017

  De onderneming Lyts begin is gevestigd op Buorren 2 te Lytsewierrum en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

  8642WGLittenseradielZuidLytsewierrum
  Reken Games B.V.
  augustus 2016

  De besloten vennootschap Reken Games B.V. is gevestigd op Terp 44 te WOMMELS en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8731BALittenseradielZuidWommels
  Marat B.V.
  augustus 2016

  De besloten vennootschap Marat B.V. is gevestigd op Terp 44 te WOMMELS en is actief in de branche Financiële holdings.

  8731BALittenseradielZuidWommels
  M. Afshar
  juli 2016

  De onderneming M. Afshar is gevestigd op 't Bosk 4 te WOMMELS en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8731BLLittenseradielZuidWommels
  A.J. Lanting
  juli 2016

  De onderneming A.J. Lanting is gevestigd op Walperterwei 3 te WOMMELS en is actief in de branche Callcenters.

  8731CCLittenseradielZuidWommels
  Vak-bekwaam
  juli 2016

  De onderneming Vak-bekwaam is gevestigd op Fyns 9 te WOMMELS en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  8731CPLittenseradielZuidWommels
  P. van der Weerdt
  juli 2016

  De onderneming P. van der Weerdt is gevestigd op Smidslan 5 te EASTEREIN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8734HJLittenseradielZuidEasterein

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk