Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuid.

In Zuid zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Jelmer Leistra Multiservice
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Jelmer Leistra Multiservice is gevestigd op It Stalt 7 te Wommels en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731EA
  Hannah Verbeek
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Hannah Verbeek is gevestigd op It Stalt 3 te Wommels en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731EA
  V.O.F. Hindrik en Kim
  Opgericht in september 2018

  De vennootschap onder firma V.O.F. Hindrik en Kim is gevestigd op Sibadawei 2 te Easterein en is actief in de branche Restaurants.

  Littenseradiel » Zuid » Easterein » 8734HE
  MichielJ
  Opgericht in september 2018

  De onderneming MichielJ is gevestigd op Hearedyk 36 te Itens en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Littenseradiel » Zuid » Itens » 8735HS

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Shinova
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Shinova is gevestigd op 't Bosk 70 te Wommels en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731BM
  Chris' Rotating
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Chris' Rotating is gevestigd op Wynserdyk 25 te Easterein en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

  Littenseradiel » Zuid » Easterein » 8734GE
  Pedicurepraktijk Hellen Burger
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Pedicurepraktijk Hellen Burger is gevestigd op Bongapaed 9 te REAH?S en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Littenseradiel » Zuid » Reahûs » 8736JE

  Vrijdag 22 juni 2018

  Fit van Nature
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Fit van Nature is gevestigd op Skries 13 te Wommels en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731DG
  MAXED MORE
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming MAXED MORE is gevestigd op Littenserbuorren 4 te WOMMELS en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Littenseradiel » Zuid » Verspreide huizen Wommels » 8731CG
  Siegrid Schuitmaker
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Siegrid Schuitmaker is gevestigd op Van Sminialeane 21 te Wommels en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731BC

  Vrijdag 13 april 2018

  Créjeantief
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Créjeantief is gevestigd op Hofkamp 51 te Wommels en is actief in de branche Vervaardiging van voeders voor huisdieren.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731BT

  Dinsdag 20 maart 2018

  PH Sports
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming PH Sports is gevestigd op It String 7 te Itens en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Littenseradiel » Zuid » Itens » 8735HW

  Zaterdag 18 november 2017

  T.M.C. Recording Records & Entertainment
  Opgericht in november 2017

  De onderneming T.M.C. Recording Records & Entertainment is gevestigd op Swingoerd 10 te Wommels en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  Littenseradiel » Zuid » Wommels » 8731CW
  A la Regina
  Opgericht in november 2017

  De onderneming A la Regina is gevestigd op De Lange Baan 11A te WOMMELS en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

  Littenseradiel » Zuid » Verspreide huizen Wommels » 8731DZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuid

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?