Bedrijven in Binnenstad

Wil je weten welke bedrijven er in Binnenstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Binnenstad.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Kraken B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Kraken B.V. is gevestigd op Suikerpoort 7 te Middelburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Knot B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Knot B.V. is gevestigd op Suikerpoort 7 te Middelburg en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tandartspraktijk Suikerpoort B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Tandartspraktijk Suikerpoort B.V. is gevestigd op Suikerpoort 7 te Middelburg en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Melis Verhuur
Opgericht in Mei 2005

De onderneming Melis Verhuur is gevestigd op Vlasmarkt 27 te Middelburg en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

van Druenen Consultancy
Opgericht in Juni 2024

De onderneming van Druenen Consultancy is gevestigd op Zuidsingel 65 te Middelburg en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 11 juni 2024

Gamma Technical Services
Opgericht in April 2024

De onderneming Gamma Technical Services is gevestigd op Vlissingsestraat 19A te Middelburg en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Opgericht in Maart 1972

De vereniging "Van Dixhoorn" -Brigade is gevestigd op Dokstraat 24 te Middelburg en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Albingier Timmerwerken
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Albingier Timmerwerken is gevestigd op Lange Delft 82A te Middelburg en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Nagtegaal Capital
Opgericht in April 2024

De onderneming Nagtegaal Capital is gevestigd op Zusterstraat 53I te Middelburg en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Stichting Mostly Modern Festival The Netherlands
Opgericht in April 2024

De stichting Stichting Mostly Modern Festival The Netherlands is gevestigd op Kuiperspoort 21 te Middelburg en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Vertalingen Nederlands-Pools Agnes Schuijren
Opgericht in April 2024

De onderneming Vertalingen Nederlands-Pools Agnes Schuijren is gevestigd op Meestoof 101 te Middelburg en is actief in de branche Vertalers en tolken.

EE soLoutions
Opgericht in April 2024

De onderneming EE soLoutions is gevestigd op Kleine Werfstraat 13 te Middelburg en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Lux praktijk voor kinder en jeugdpsychologie
Opgericht in April 2024

De onderneming Lux praktijk voor kinder en jeugdpsychologie is gevestigd op Lange Noordstraat 48A te Middelburg en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Pica Nova
Opgericht in April 2024

De onderneming Pica Nova is gevestigd op Herenstraat 36 te Middelburg en is actief in de branche Fotografie.

K.H. HolidayHomeService Zeeland
Opgericht in April 2024

De onderneming K.H. HolidayHomeService Zeeland is gevestigd op Plein 1940 12 te Middelburg en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement