Gezochte personen in Nieuwegein

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nieuwegein of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Gisteren

  Woningoverval Nieuwegein

  Nieuwegein - Een 31-jarige bewoonster van de Reyerslaan kreeg woensdagmiddag 15 december de schrik van haar leven. Zij werd overvallen in haar woning en beroofd van persoonlijke eigendommen. We hopen dat de verdachten aan de hand van beelden worden herkend.

  Nieuwegein

  Maandag 17 januari 2022

  Man steelt elektrische fiets

  Nieuwegein - Op 17 oktober 2021 heeft er een diefstal van een elektrische fiets plaatsgevonden bij het ziekenhuis gelegen aan de Koekoekslaan in Nieuwegein.

  Nieuwegein

  Dinsdag 26 oktober 2021

  Getuigen gezocht na explosie

  Nieuwegein - In de nacht van vrijdag 27 augustus op zaterdag 28 augustus was er een explosie bij een bedrijfspand aan de Laagraven. Er vielen geen gewonden gevallen, maar de explosie veroorzaakte wel forse schade aan de voorgevel. De recherche wil graag spreken met getuigen of mensen die meer informatie hebben.

  Nieuwegein

  Woensdag 15 september 2021

  Gewapende overval op bouwmarkt Nieuwegein

  Nieuwegein - Op maandag 23 november heeft een meisje van 17 avonddienst bij de bouwmarkt aan de Laagraven in Nieuwegein. Zij werkt achter de kassa, maar als er rond tien over half acht geen klanten zijn, die iets af willen rekenen, loopt zij even van haar plek, maar blijft wel bij het kassablok. Dan ziet zij dat een geheel in het donker geklede jongeman (dader 1) met een afgedekt gezicht en een mes in zijn rechter hand en een witte plastictas van de supermarkt Hoogvliet in zijn linkerhand de winkel binnenkomt.

  Nieuwegein

  Donderdag 1 juli 2021

  Brandstichting appartementencomplex

  Nieuwegein - In de nacht van dinsdag 8 op woensdag 9 december wordt rond 02.55 uur in een appartementencomplex aan de Souvereinburg in Nieuwegein in een gang bij de voordeur van een appartement brand gesticht. Twee mannen gieten een brandbare vloeistof over de vloer en steken die aan. Hier zijn beelden van.

  Nieuwegein
  Man pint ruim 5000 euro met gestolen pas

  Nieuwegein - Begin mei werd een 67-jarige Nieuwegeiner het slachtoffer van bankpasfraude. Op sluwe wijze werd er 5.000 euro van zijn rekening opgenomen. Van de pinnende verdachte zijn beelden.

  Nieuwegein

  Woensdag 26 mei 2021

  Vliegensvlugge scooterdief Nieuwegein

  Nieuwegein - Op woensdag 31 maart zet een meisje haar scooter in een parkeergarage van City Plaza in Nieuwegein. Als zij een half uur later terugkomt, ziet zij dat de scooter is gestolen.

  Nieuwegein

  Dinsdag 11 mei 2021

  Phishing Nieuwegein

  Nieuwegein - Een echtpaar uit Nieuwegein raakt meer dan 20.000 euro kwijt aan oplichters. Ze zijn het zoveelste slachtoffer van spoofing; criminelen die zich via de telefoon voordoen als bankmedewerkers.

  Nieuwegein

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuwegein

  Instellen

  Meer nieuws in Nieuwegein

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement