Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Nieuwegein

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Nieuwegein of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Vanmorgen

  Schennispleger laat kinderen schrikken

  Nieuwegein - Drie kinderen lopen door een steeg bij de Olsterveste in Nieuwegein. Het gaat om een jongen en meisje van 7 jaar en een meisje van 5. In de steeg spreekt een man hen aan. De kinderen zien dat hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek heeft. Dan doet de man hen een onzedelijk voorstel. De kinderen zeggen nee en rennen weg. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein
  Nep-thuiszorgmedewerkers stelen bankpas van hoogbejaarde vrouw

  Nieuwegein - Een 91-jarige vrouw uit Nieuwegein krijgt bezoek van twee vrouwen die zeggen dat ze van de thuiszorg zijn. Ze stelen haar bankpas en achterhalen de pincode. Vervolgens stelen ze 1000 euro van de bankrekening van het slachtoffer. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Maandag 24 december 2018

  Man steelt dure truien uit winkel

  Nieuwegein - Een medewerkster van een kledingzaak in het Nieuwegeinse winkelcentrum CityPlaza ontdekt op 24 oktober 2018 dat een plank met truien van het merk P.M.E. Legend leeg is. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe eerder die dag een man de truien pakt, ze in een grote tas stopt en er zonder te betalen mee de winkel uitloopt. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Woensdag 7 november 2018

  Dievegges slaan hun slag bij drogisterij

  Nieuwegein - Twee vrouwen gaan met een tas vol make-up producten aan de haal bij de vestiging van een drogisterijketen in winkelcentrum City Plaza. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Woensdag 17 oktober 2018

  Schilderijen van Nieuwegeinse kunstenares gestolen

  Nieuwegein - Uit een gebouw aan de Schoolstraat in Nieuwegein zeven schilderijen van kunstenares Victoria Verdy gestolen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en de verdwenen schilderijen. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Vrijdag 12 oktober 2018

  Zakkenrollerij gevolgd door pinnen met gestolen pasje

  Nieuwegein - Een zakkenrolster steelt in winkelcentrum Cityplaza de bankpas van een bejaarde vrouw uit Nieuwegein. Vervolgens pint de dievegge 250 euro van de bankrekening van het slachtoffer. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein
  Fiets gestolen

  Nieuwegein - Een vrouw uit Nieuwegein zet haar fiets op slot voor de supermarkt aan de Nedereindseweg. Op bewakingsbeeld is te zien dat een uur later een man aan komt rijden op een opoefiets. Die zet hij naast de fiets van de vrouw neer, morrelt aan het slot van haar fiets en steelt die. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en de gestolen fiets. Vaak helpt dat een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Maandag 1 oktober 2018

  Mislukte inbraak bij apotheek

  Nieuwegein - Drie mannen proberen in te breken bij de apotheek aan het De Kempenaerpark in Nieuwegein. Het kost ze veel moeite, maar levert ze niets op. De politie zoekt de nog onbekende verdachten wél. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein
  Gewelddadige inbreker

  Nieuwegein - Een bewoner van een flat aan de Lantaarnstede in Nieuwegein hoort het geluid van een boormachine bij de voordeur. Als hij gaat kijken staat hij oog in oog met een inbreker die het slot van de deur aan het uitboren is. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein
  Vliegensvlugge zakkenroller steelt portemonnee

  Nieuwegein - Een zakkenroller weet op een hele snelle manier de portemonnee te stelen van een klant van de supermarkt in het Makadocenter van Nieuwegein. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Donderdag 20 september 2018

  Inbrekers stelen honderden kilo's snoepgoed

  Nieuwegein - Een groep van zeven mannen weet begin april 2018 voor 7500 euro aan drop te stelen uit een opslagruimte aan de Ravenswade in Nieuwegein. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Dinsdag 4 september 2018

  Scooterdief gefotografeerd door slachtoffer

  Nieuwegein - Een meisje van 16 wordt bedreigd door een man met een mes. Hij steelt haar scooter. Snel maakt ze een paar foto's van 'm. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en de scooter. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Woensdag 18 juli 2018

  Getuigen gezocht van botsing fietser en scooter

  Nieuwegein - Op woensdagochtend 20 juni kwamen in Nieuwegein een 66-jarige en een 63-jarige man met elkaar in botsing. De één op de fiets, de ander op de scooter. De klap was zó hard dat beiden bewusteloos raakten.

  Nieuwegein

  Dinsdag 26 juni 2018

  Stel steelt voor 4300 euro aan parfum

  Nieuwegein - Een man en vrouw weten maar liefst 38 flesjes parfum te stelen bij de parfumerie aan het Muntplein.. Het gaat om diverse varianten van het merk Chanel met een totale waarde van 4300 euro. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Woensdag 6 juni 2018

  Handgranaten op straat in Vreeswijk

  Nieuwegein - Iemand vuurt schoten af op een woning aan de Beatrixstraat in het Nieuwegeinse Vreeswijk. Ruim een week later legt iemand een handgranaat bij de voordeur van hetzelfde huis. En ruim twee maanden daarna vindt de bewoonster van een huis in de Margrietstraat een handgranaat voor haar deur. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Dinsdag 29 mei 2018

  Stel steelt whisky en champagne

  Nieuwegein - Een man en een vrouw stelen voor enkele honderden euro's aan alcoholische dranken bij de groothandel aan de Grote Wade. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Woensdag 9 mei 2018

  Diefstal inktpatronen

  Nieuwegein - Twee mannen stelen bij een groothandel aan de Grote Wade voor honderden euro aan inktpatronen. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Dinsdag 1 mei 2018

  Agressieve winkeldief

  Nieuwegein - Een man steelt meerdere spullen bij het warenhuis in winkelcentrum Hoog-Zandveld. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dat een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

  Nieuwegein

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nieuwegein

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?