Bedrijven in Achttienhoven

Wil je weten welke bedrijven er in Achttienhoven zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Achttienhoven.

Filter

Dinsdag 12 juli 2022

Tibor Creative
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Tibor Creative is gevestigd op Voorhaakdijk 1 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 14 juni 2022

Make-Up By Indy
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Make-Up By Indy is gevestigd op Bosweg 4 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Vrijdag 10 juni 2022

Snackkar de Haeck
Opgericht in Mei 2022

De vennootschap onder firma Snackkar de Haeck is gevestigd op Milandweg 72 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 2 december 2021

Rundveehouderijbedrijf van der Knaap
Opgericht in Oktober 2021

De vennootschap onder firma Rundveehouderijbedrijf van der Knaap is gevestigd op Oude Meije 6 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Vervaardiging van werkkleding.

Woensdag 17 november 2021

SI-EM
Opgericht in November 2021

De onderneming SI-EM is gevestigd op Uitweg 1 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Juul-Jip
Opgericht in September 2021

De onderneming Juul-Jip is gevestigd op Bosweg 1B te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 27 november 2020

La BBella
Opgericht in Oktober 2020

De vennootschap onder firma La BBella is gevestigd op Bosweg 4 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 23 oktober 2020

Tersteeg Advies, Begeleiding en Training
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming Tersteeg Advies, Begeleiding en Training is gevestigd op Hollandsekade 1A te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Maandag 11 mei 2020

Bouw- en aannemersbedrijf René van der Knaap
Opgericht in Februari 2003

De vennootschap onder firma Bouw- en aannemersbedrijf René van der Knaap is gevestigd op Oude Meije 6 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 30 december 2019

Caroline Kors-Prins
Opgericht in December 2019

De onderneming Caroline Kors-Prins is gevestigd op Bosweg 4 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Global Mobility Talent Solutions
Opgericht in December 2019

De onderneming Global Mobility Talent Solutions is gevestigd op Nachtegaalspad 4A te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Maandag 31 december 2018

Van den Bosch Melkvee B.V.
Opgericht in December 2018

De besloten vennootschap Van den Bosch Melkvee B.V. is gevestigd op Voorhaakdijk 10 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 24 augustus 2018

UpThrival
Opgericht in Juli 2018

De onderneming UpThrival is gevestigd op Voorhaakdijk 6 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Donderdag 1 januari 2015

Quest Trade Services B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Quest Trade Services B.V. is gevestigd op Voorhaakdijk 1 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen.

Van Zutphen Bootbouwers B.V.
Opgericht in December 2014

De besloten vennootschap Van Zutphen Bootbouwers B.V. is gevestigd op Uitweg 1 te WOERDENSE VERLAAT en is actief in de branche Bouw van schepen en drijvend materieel (geen sport- en recreatievaartuigen).

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent