Bedrijven in Uitbreiding dorpskern Nieuwkoop

Wil je weten welke bedrijven er in Uitbreiding dorpskern Nieuwkoop zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Uitbreiding dorpskern Nieuwkoop.

Filter

Maandag 26 september 2022

Your Flavorite Mojito
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Your Flavorite Mojito is gevestigd op Maarten Freeke Wije 20 te Nieuwkoop en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Job Breedveld
Opgericht in September 2022

De onderneming Job Breedveld is gevestigd op Slikhaak 20 te Nieuwkoop en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 13 september 2022

Linaazorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Linaazorg is gevestigd op De Veenderij 8 te Nieuwkoop en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Connectforwork B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Connectforwork B.V. is gevestigd op De Halve Roe 19 te Nieuwkoop en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Maandag 12 september 2022

Ben-David B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Ben-David B.V. is gevestigd op De Halve Roe 19 te Nieuwkoop en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

P2 Data Support
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming P2 Data Support is gevestigd op De Slingerkamp 37 te Nieuwkoop en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Woensdag 31 augustus 2022

IE Totaal Zorg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming IE Totaal Zorg is gevestigd op Marisstraat 3 te Nieuwkoop en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Studio Amy Whittle
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Studio Amy Whittle is gevestigd op Spieringstraat 9 te Nieuwkoop en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Allesoverschoenen
Opgericht in November 2020

De onderneming Allesoverschoenen is gevestigd op Chopinplein 16 te Nieuwkoop en is actief in de branche Winkels in schoenen.

Donderdag 25 augustus 2022

Partial Dev
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Partial Dev is gevestigd op Slikhaak 20 te Nieuwkoop en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

A.V. Zorgt
Opgericht in Juli 2022

De onderneming A.V. Zorgt is gevestigd op Achterweg 46 te Nieuwkoop en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Janine Boer Care
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Janine Boer Care is gevestigd op Wagnerstraat 3 te Nieuwkoop en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Donderdag 4 augustus 2022

MNBS B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap MNBS B.V. is gevestigd op Kennedyplein 1 te Nieuwkoop en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Face Couture
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Face Couture is gevestigd op Fazantstraat 29 te Nieuwkoop en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Abbing producties
Opgericht in Januari 2004

De onderneming Abbing producties is gevestigd op Roelofsstraat 11 te Nieuwkoop en is actief in de branche Reproductie van opgenomen media.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent