Bedrijven in Woerdense Verlaat

Wil je weten welke bedrijven er in Woerdense Verlaat zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Woerdense Verlaat.

Filter Filter

Maandag 18 maart 2024

Mark Korrel Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Mark Korrel Beheer B.V. is gevestigd op Lange Meentweg 15 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

2 Minutes Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap 2 Minutes Holding B.V. is gevestigd op Nachtegaalspad 21 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Tim Kooyman
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tim Kooyman is gevestigd op Woerdense Verlaat 2 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Donderdag 1 februari 2024

BPT Bouwkundig Tekenbureau
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BPT Bouwkundig Tekenbureau is gevestigd op Lange Meentweg 30 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 11 januari 2024

Korrel B.V.
Opgericht in Augustus 2016

De besloten vennootschap Korrel B.V. is gevestigd op Lange Meentweg 15 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Grondverzet.

Korrel Investeringen B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Korrel Investeringen B.V. is gevestigd op Lange Meentweg 15 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Woensdag 13 december 2023

Groof Recruitment
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Groof Recruitment is gevestigd op In de Maalderij 11 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Woensdag 8 november 2023

Joost Hout&Metaal
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Joost Hout&Metaal is gevestigd op Amstelkade 4E te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Dinsdag 10 oktober 2023

DGV B.V.
Opgericht in Februari 2011

De besloten vennootschap DGV B.V. is gevestigd op Amstelkade 19 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Grondverzet.

T. Nagel Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap T. Nagel Holding B.V. is gevestigd op Amstelkade 19 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 24 augustus 2023

Voorn Film Company
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Voorn Film Company is gevestigd op Lange Meentweg 22 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Dinsdag 25 juli 2023

Kamil G Klussenbedijf
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Kamil G Klussenbedijf is gevestigd op Uitweg 40-36 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Happy Solar B.V.
Opgericht in Oktober 2016

De besloten vennootschap Happy Solar B.V. is gevestigd op Lange Meentweg 17B Loods 4 en te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Energyport B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Energyport B.V. is gevestigd op Lange Meentweg 17B te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Donderdag 15 juni 2023

G&A IMPORT/EXPORT
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma G&A IMPORT/EXPORT is gevestigd op Westveensekade 9 te Woerdense Verlaat en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

Meer nieuws in Woerdense Verlaat

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement