Bedrijven in Nije Veld

Wil je weten welke bedrijven er in Nije Veld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nije Veld.

Filter

Maandag 26 september 2022

Vereniging van Eigenaars Willemsweg 33-35 te Nijmegen
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Willemsweg 33-35 te Nijmegen is gevestigd op Willemsweg 33 te Nijmegen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Custers Bouw Begeleiding
Opgericht in September 2022

De onderneming Custers Bouw Begeleiding is gevestigd op Groenestraat 350 te Nijmegen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Vereniging van Eigenaars Willemsweg 50-52 te Nijmegen
Opgericht in Januari 2004

De vereniging Vereniging van Eigenaars Willemsweg 50-52 te Nijmegen is gevestigd op Willemsweg 50 te Nijmegen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Beldman Consulting Services
Opgericht in September 2022

De onderneming Beldman Consulting Services is gevestigd op Multatuliplaats 6 te Nijmegen en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Q-caring
Opgericht in September 2022

De onderneming Q-caring is gevestigd op Potgieterplein 22 te Nijmegen en is actief in de branche Thuiszorg.

The Wee Yarn Company
Opgericht in September 2022

De onderneming The Wee Yarn Company is gevestigd op Sikkelstraat 12 te Nijmegen en is actief in de branche Bewerken en spinnen van textielvezels.

Myclina Verzorgende IG
Opgericht in September 2022

De onderneming Myclina Verzorgende IG is gevestigd op Bilderdijkstraat 120 te Nijmegen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 13 september 2022

Arlina Zorg
Opgericht in September 2022

De onderneming Arlina Zorg is gevestigd op Willemsweg 116 te Nijmegen en is actief in de branche Thuiszorg.

Woensdag 31 augustus 2022

Dylan Kamoen Management & Advies
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Dylan Kamoen Management & Advies is gevestigd op Dorsvlegelstraat 1 te Nijmegen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Love Attraction
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Love Attraction is gevestigd op Gaffelstraat 9 te Nijmegen en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Talent Recruitment Agency B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Talent Recruitment Agency B.V. is gevestigd op Groenestraat 252 te Nijmegen en is actief in de branche Uitzendbureaus.

Donderdag 25 augustus 2022

De Speeltuin Nijmegen
Opgericht in Juli 2022

De onderneming De Speeltuin Nijmegen is gevestigd op Riekstraat 5 te Nijmegen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

Toka tu Moana
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Toka tu Moana is gevestigd op de Genestetlaan 30A 161 te Nijmegen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Marlou Gradussen - Logopedie bij NAH
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Marlou Gradussen - Logopedie bij NAH is gevestigd op Muntweg 54 te Nijmegen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Bubbels Magic
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Bubbels Magic is gevestigd op Groenestraat 294 te Nijmegen en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent