Bedrijven in De Akkers

Wil je weten welke bedrijven er in De Akkers zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Akkers.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Eristore.nl
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Eristore.nl is gevestigd op Haverdreef 15 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

AJNA Elektra
Opgericht in Januari 2023

De onderneming AJNA Elektra is gevestigd op Pijlpuntkreek 12 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

VRA Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming VRA Zorg is gevestigd op Dilledonk-Zuid 31 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Duong Tuan Kiet
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Duong Tuan Kiet is gevestigd op Wijngaard 11 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Eventcatering.

Thef
Opgericht in Januari 2017

De vennootschap onder firma Thef is gevestigd op Bronstijdkreek 14 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Haarverzorging.

Warmerdam allround service
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Warmerdam allround service is gevestigd op Lijnzaaddreef 9 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Loosely events
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Loosely events is gevestigd op Steurkreek 7 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Haarverzorging.

oftionn
Opgericht in Januari 2023

De onderneming oftionn is gevestigd op Venkeldonk 25 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

E.B klimaattechniek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming E.B klimaattechniek is gevestigd op Speerpuntkreek 2 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Yonataxi
Opgericht in December 2022

De onderneming Yonataxi is gevestigd op Zomerakker 213 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Joemratie Mechanical Services B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Joemratie Mechanical Services B.V. is gevestigd op Heepvoorde 10 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Apotheek De Akkers Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Apotheek De Akkers Beheer B.V. is gevestigd op Lenteakker 3 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Financiële holdings.

Jordjinio Services
Opgericht in December 2022

De onderneming Jordjinio Services is gevestigd op Tijmdonk 88 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Caribbean investment group B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Caribbean investment group B.V. is gevestigd op Heepvoorde 10 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

FP solutions & services
Opgericht in December 2022

De onderneming FP solutions & services is gevestigd op Akkerdonk 60 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

Meer nieuws in De Akkers

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent