Bedrijven in Sterrenkwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Sterrenkwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sterrenkwartier.

Filter

Dinsdag 13 september 2022

E. Monteiro
Opgericht in September 2022

De onderneming E. Monteiro is gevestigd op Corona 37 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

S.H.R Enterprise
Opgericht in September 2022

De onderneming S.H.R Enterprise is gevestigd op Planetenlaan 324 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Thuiszorg Verzorgt Rotterdam
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Thuiszorg Verzorgt Rotterdam is gevestigd op Poolsterstraat 2C te SPIJKENISSE en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 12 september 2022

Zinnia Bloemen
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Zinnia Bloemen is gevestigd op Sterrenhof 28 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Woensdag 31 augustus 2022

NBhairs
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming NBhairs is gevestigd op Poolsterstraat 8D te SPIJKENISSE en is actief in de branche Haarverzorging.

Scholte Elektra
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Scholte Elektra is gevestigd op Saturnusstraat 63 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Alqrsh Transport B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Alqrsh Transport B.V. is gevestigd op Mizarstraat 18D te SPIJKENISSE en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Donderdag 25 augustus 2022

Dosago transport
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Dosago transport is gevestigd op Grote Beerstraat 52A te SPIJKENISSE en is actief in de branche Koeriers.

Team Toure
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Team Toure is gevestigd op Siriuspad 15 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Clemency Care
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Clemency Care is gevestigd op Mizarstraat 38C te SPIJKENISSE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Shiny Jewellery
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Shiny Jewellery is gevestigd op Venusstraat 16 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Zinnia Bloemen
Opgericht in Mei 1992

De vennootschap onder firma Zinnia Bloemen is gevestigd op Sterrenhof 28 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Donderdag 4 augustus 2022

CFO Security
Opgericht in Juli 2022

De onderneming CFO Security is gevestigd op Meteorenstraat 7 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Installatiebedrijf Arken
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Installatiebedrijf Arken is gevestigd op Altairstraat 32 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinsdag 12 juli 2022

THE DUTCH COFFEEBAR B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap THE DUTCH COFFEEBAR B.V. is gevestigd op Saturnusstraat 237 te SPIJKENISSE en is actief in de branche Restaurants.

Meer nieuws in Sterrenkwartier

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent