Bedrijven in Kessel

Wil je weten welke bedrijven er in Kessel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kessel.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

MK Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap MK Holding B.V. is gevestigd op Baarskampstraat 49 te Kessel en is actief in de branche Financiële holdings.

SagaOne IT
Opgericht in November 2022

De onderneming SagaOne IT is gevestigd op Schijfweg-Zuid 5 te Kessel en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Q-weld
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Q-weld is gevestigd op Hazenakkerweg 2 te Kessel en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

EMGEE Finance en Control
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming EMGEE Finance en Control is gevestigd op Molenstraat 11 te Kessel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Seda Marketing
Opgericht in September 2022

De onderneming Seda Marketing is gevestigd op Frans Halsstraat 4 te Kessel en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Squirrel Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Squirrel Holding B.V. is gevestigd op Rembrandtstraat 2A te Kessel en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 7 oktober 2022

Janou Hendrix Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Janou Hendrix Holding B.V. is gevestigd op Rijksweg 45 te Kessel en is actief in de branche Financiële holdings.

Michel Hendrix Holding II B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Michel Hendrix Holding II B.V. is gevestigd op Rijksweg 45 te Kessel en is actief in de branche Financiële holdings.

LPT by Dennis
Opgericht in September 2022

De onderneming LPT by Dennis is gevestigd op Graafschap Kesselstraat 10 te Kessel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Makoyana Design
Opgericht in September 2022

De onderneming Makoyana Design is gevestigd op Baarskampstraat 36 te Kessel en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Maandag 26 september 2022

Zorgco?peratie Peel en Maas U.A.
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Zorgco?peratie Peel en Maas U.A. is gevestigd op Haagweg 30 te Kessel en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Dinsdag 13 september 2022

A'O diensten
Opgericht in September 2022

De onderneming A'O diensten is gevestigd op Koninginnelaan 11 te Kessel en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Maandag 12 september 2022

Stichting Administratiekantoor J.J.M. Jacobs Kessel Beheer
Opgericht in Augustus 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor J.J.M. Jacobs Kessel Beheer is gevestigd op Karreweg-Noord 8 te Kessel en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Lisa Selen
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Lisa Selen is gevestigd op Baarskampstraat 39 te Kessel en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Busin
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Busin is gevestigd op Koninginnelaan 11 te Kessel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent