Bedrijven in Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Centrum.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Lampari
Opgericht in December 2022

De onderneming Lampari is gevestigd op Oude Sluis 27 te Purmerend en is actief in de branche Vervaardiging van overige goederen n.e.g..

CopyKim
Opgericht in December 2022

De onderneming CopyKim is gevestigd op Oude Sluis 4 te Purmerend en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Jinx Lo Lola Lux
Opgericht in November 2022

De onderneming Jinx Lo Lola Lux is gevestigd op Populierenstraat 57 te Purmerend en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Rijschool Weidevenne
Opgericht in November 2022

De onderneming Rijschool Weidevenne is gevestigd op Bernard Nieuwentijtstr 42 te Purmerend en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Het VM bureau
Opgericht in November 2022

De onderneming Het VM bureau is gevestigd op Slotplein 1D te Purmerend en is actief in de branche Reclamebureaus.

MG advies en begeleiding
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MG advies en begeleiding is gevestigd op Vooruitstraat 100 te Purmerend en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

De Beer t.h.o.d.n.Kippie Purmerend
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma De Beer t.h.o.d.n.Kippie Purmerend is gevestigd op Willem Eggertstraat 71B te Purmerend en is actief in de branche Winkels in wild en gevogelte.

renjevrij
Opgericht in November 2022

De onderneming renjevrij is gevestigd op Nieuwegracht 18 te Purmerend en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

R.B Werken
Opgericht in November 2022

De onderneming R.B Werken is gevestigd op Achterdijk 64 te Purmerend en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

ItjaheartouT
Opgericht in September 2022

De onderneming ItjaheartouT is gevestigd op Hyacinthenstraat 42 te Purmerend en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Grea Hage Interieurarchitect
Opgericht in November 2022

De onderneming Grea Hage Interieurarchitect is gevestigd op Nieuwegracht 32 te Purmerend en is actief in de branche Architecten.

Rybind
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Rybind is gevestigd op Goudenregenstraat 6 te Purmerend en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 10 november 2022

Hangan Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hangan Bouw is gevestigd op Koemarkt 4 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Ciur Bouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ciur Bouw is gevestigd op Koemarkt 4 te Purmerend en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

MVE Online Commerce
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MVE Online Commerce is gevestigd op Jasmijnstraat 96 te Purmerend en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent