Bedrijven in Velp

Wil je weten welke bedrijven er in Velp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Velp.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

The Professional Organizer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap The Professional Organizer B.V. is gevestigd op Kerkstraat 11 te Velp en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

De Motorschool Arnhem B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De Motorschool Arnhem B.V. is gevestigd op Overhagenseweg 41c te Velp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

De Motorschool Doetinchem B.V.
Opgericht in September 2011

De besloten vennootschap De Motorschool Doetinchem B.V. is gevestigd op Overhagenseweg 41c te Velp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Indicare B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Indicare B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 8 te Velp en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

DZS Investments B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DZS Investments B.V. is gevestigd op Kerkstraat 11 te Velp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

SimCorp Services
Opgericht in April 2024

De onderneming SimCorp Services is gevestigd op Arnhemsestraatweg 352k1 te Velp en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

KYUSA
Opgericht in April 2024

De onderneming KYUSA is gevestigd op Arnhemsestraatweg 352k2 te Velp en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Pasha Findi - Nahla Suleiman Findi
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Pasha Findi - Nahla Suleiman Findi is gevestigd op Roerdompstraat 116 te Velp en is actief in de branche Restaurants.

Youchef Restaurant
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Youchef Restaurant is gevestigd op Hoofdstraat 210 te Velp en is actief in de branche Restaurants.

NOMO essentials
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma NOMO essentials is gevestigd op Emmastraat 25 te Velp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Rogasiani Marki
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Rogasiani Marki is gevestigd op Arnhemsestraatweg 352k3 te Velp en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Broni Lives
Opgericht in April 2024

De onderneming Broni Lives is gevestigd op Arnhemsestraatweg 352k5 te Velp en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Spring bell
Opgericht in April 2024

De onderneming Spring bell is gevestigd op Arnhemsestraatweg 352k3 te Velp en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Berger bos- & landschapsonderhoud
Opgericht in April 2024

De onderneming Berger bos- & landschapsonderhoud is gevestigd op Hoofdstraat 79a te Velp en is actief in de branche Bosbouw.

Psychologie- & Psychotherapiepraktijk Bosch
Opgericht in April 2024

De onderneming Psychologie- & Psychotherapiepraktijk Bosch is gevestigd op Daalhuizerweg 54 te Velp en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Meer nieuws in Velp

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement