Bedrijven in Velp

Wil je weten welke bedrijven er in Velp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Velp.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Watt Simpel
Opgericht in April 2023

De onderneming Watt Simpel is gevestigd op Aalscholversingel 558 te Velp en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Your Wish Party Events
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Your Wish Party Events is gevestigd op Groen van Prinstererstr 28 te Velp en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

4ALL Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap 4ALL Holding B.V. is gevestigd op Mauritsstraat 19 te Velp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Velder Management B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Velder Management B.V. is gevestigd op Beukenweg 20 te Velp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JH Management & Advies B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap JH Management & Advies B.V. is gevestigd op Brugweg 17 te Velp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vlinder Events
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Vlinder Events is gevestigd op Stationsplein 30 te Velp en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

NursingByAnke
Opgericht in Mei 2023

De onderneming NursingByAnke is gevestigd op Paulus Buijsstraat 1 te Velp en is actief in de branche Thuiszorg.

EXPURIENCE
Opgericht in Mei 2023

De onderneming EXPURIENCE is gevestigd op Waldeck Pyrmontlaan 2 te Velp en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Sanne's zorg service
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Sanne's zorg service is gevestigd op Parkstraat 69 te Velp en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Evelien educatie & meer
Opgericht in April 2023

De onderneming Evelien educatie & meer is gevestigd op Groen van Prinstererstr 9 te Velp en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 23 mei 2023

Mateusz Wieczorek Klussenbedrijf
Opgericht in April 2023

De onderneming Mateusz Wieczorek Klussenbedrijf is gevestigd op President Kennedylaan 326k te Velp en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dakdekker Service Robert
Opgericht in April 2023

De onderneming Dakdekker Service Robert is gevestigd op President Kennedylaan 326d te Velp en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Link4Care
Opgericht in April 2023

De onderneming Link4Care is gevestigd op Waterstraat 58a te Velp en is actief in de branche Thuiszorg.

Tweewielers Velp
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Tweewielers Velp is gevestigd op Kerkallee 11 te Velp en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

alias Taalpro
Opgericht in April 2023

De onderneming alias Taalpro is gevestigd op Emmastraat 11b te Velp en is actief in de branche Public relationsbureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent