Bedrijven in Rheden

Wil je weten welke bedrijven er in Rheden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rheden.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

The Professional Organizer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap The Professional Organizer B.V. is gevestigd op Kerkstraat 11 te Velp en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

De Motorschool Arnhem B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap De Motorschool Arnhem B.V. is gevestigd op Overhagenseweg 41c te Velp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

72 Visions
Opgericht in April 2024

De onderneming 72 Visions is gevestigd op Worth Rhedenseweg 3 te Rheden en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

De Motorschool Doetinchem B.V.
Opgericht in September 2011

De besloten vennootschap De Motorschool Doetinchem B.V. is gevestigd op Overhagenseweg 41c te Velp en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Indicare B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Indicare B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 8 te Velp en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

DZS Investments B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap DZS Investments B.V. is gevestigd op Kerkstraat 11 te Velp en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

DSG Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap DSG Holding B.V. is gevestigd op Willem Bontekoestraat 2 te Rheden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Allround Opdrachten Service Roy Sanders
Opgericht in April 2024

De onderneming Allround Opdrachten Service Roy Sanders is gevestigd op Parkweg 2bis te De Steeg en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Het Goede Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Het Goede Holding B.V. is gevestigd op Olmenhof 37 te Dieren en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Oxygen fashion
Opgericht in April 2024

De onderneming Oxygen fashion is gevestigd op Noorder Parallelweg 55 te Dieren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Asesor?a & Asistencia Robinson
Opgericht in April 2024

De onderneming Asesor?a & Asistencia Robinson is gevestigd op Postbus 41 te Rheden en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

SimCorp Services
Opgericht in April 2024

De onderneming SimCorp Services is gevestigd op Arnhemsestraatweg 352k1 te Velp en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

KYUSA
Opgericht in April 2024

De onderneming KYUSA is gevestigd op Arnhemsestraatweg 352k2 te Velp en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Pasha Findi - Nahla Suleiman Findi
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Pasha Findi - Nahla Suleiman Findi is gevestigd op Roerdompstraat 116 te Velp en is actief in de branche Restaurants.

A. Koens Consultancy
Opgericht in April 2024

De onderneming A. Koens Consultancy is gevestigd op Rozesteinweg 10a te Laag-Soeren en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement