Bedrijven in Rheden

Wil je weten welke bedrijven er in Rheden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rheden.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Clix software
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Clix software is gevestigd op W.G.F. Thomassenweg 1 te Rheden en is actief in de branche Colportage.

Cornelissen Business Development
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Cornelissen Business Development is gevestigd op Parkstraat 11 te Velp en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Ellen Acteren en Leren
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Ellen Acteren en Leren is gevestigd op President Kennedylaan 38 te Velp en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Psychosociale Therapie & Coaching Anne Lucas
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Psychosociale Therapie & Coaching Anne Lucas is gevestigd op Kerkallee 6b te Velp en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Life products
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Life products is gevestigd op Prins Clausstraat 13 te Velp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kleopaskoor
Opgericht in November 1991

De vereniging Kleopaskoor is gevestigd op Schotsmanlaan 12 te Dieren en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Masterpiece Solutions
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Masterpiece Solutions is gevestigd op Emmaweg 29 te Rheden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

KOnNEct
Opgericht in Maart 2023

De onderneming KOnNEct is gevestigd op Arnhemsestraatweg 6 te Rheden en is actief in de branche Eventcatering.

Beaddhism
Opgericht in Februari 2017

De onderneming Beaddhism is gevestigd op Kerkallee 2 te Velp en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Serita's Schoonmaakhulp & Diensten
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Serita's Schoonmaakhulp & Diensten is gevestigd op Dr. Kuyperstraat 39 te Dieren en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Alberto Villanueva
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Alberto Villanueva is gevestigd op Nordlaan 24 te Velp en is actief in de branche Public relationsbureaus.

HandyManly
Opgericht in Februari 2023

De onderneming HandyManly is gevestigd op Vogelplantsoen 16 te Dieren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

De Vervolgstap
Opgericht in Maart 2023

De onderneming De Vervolgstap is gevestigd op Koningin Mariastraat 6 te Dieren en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Online Fysiotherapie
Opgericht in April 2020

De onderneming Online Fysiotherapie is gevestigd op Hogestraat 50 te Dieren en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

Waltech Services
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Waltech Services is gevestigd op Churchillplein 45 te Velp en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent