Bedrijven in Rheden

Wil je weten welke bedrijven er in Rheden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rheden.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Ferhat Transport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ferhat Transport is gevestigd op J v Oldenbarneveltstr 4 te Velp en is actief in de branche Koeriers.

W.J.G. Participaties en Projecten B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap W.J.G. Participaties en Projecten B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 8 te Velp en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Aromarij
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Aromarij is gevestigd op Prinses Beatrixlaan 11 te Dieren en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

BHR Service
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma BHR Service is gevestigd op de Friedhof 1 te Ellecom en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Milad Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Milad Consultancy is gevestigd op Egmondstraat 11 te Velp en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

BBQ Laagland
Opgericht in November 2022

De onderneming BBQ Laagland is gevestigd op Dulkeshofstraat 8 te Velp en is actief in de branche Eventcatering.

Stichting Mersla
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Mersla is gevestigd op Beekhuizenseweg 87 te Velp en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Elysum B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Elysum B.V. is gevestigd op Wassenaerlaan 1 te Velp en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

metobs consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming metobs consultancy is gevestigd op Cruyshoevelaan 6 te Laag-Soeren en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

MVW Koeriersdiensten
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MVW Koeriersdiensten is gevestigd op Willem Honigweg 45 te Velp en is actief in de branche Koeriers.

Betu Company
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Betu Company is gevestigd op Johan Wagenaarplein 13 te Dieren en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Verdoni Stables B.V.
Opgericht in Oktober 2020

De besloten vennootschap Verdoni Stables B.V. is gevestigd op Valkenlaan 3 te Dieren en is actief in de branche Fokken en houden van paarden en ezels.

Wiert Leistra Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Wiert Leistra Beheer B.V. is gevestigd op Kastanjelaan 28 te Ellecom en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Maud Spreeuw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Maud Spreeuw is gevestigd op Buitensingel 4 te Ellecom en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Deen ondemand
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Deen ondemand is gevestigd op Bergweg 78 te Velp en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent