Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Donkersloot

Wil je weten welke bedrijven er in Donkersloot zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Donkersloot.

In Donkersloot zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Mobility Totaal Service V.O.F.
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Mobility Totaal Service V.O.F. is gevestigd op Wolweverstraat 37 te Ridderkerk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984CE
  Blaak Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Blaak Holding B.V. is gevestigd op Zadelmakerstraat 2 te Ridderkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984CC

  Maandag 31 december 2018

  Cleankit B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Cleankit B.V. is gevestigd op Brouwerstraat 26 te Ridderkerk en is actief in de branche Groothandel in machines voor de voedings- en genotmiddelenindustrie.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AR
  Rix Werving & Selectie B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Rix Werving & Selectie B.V. is gevestigd op Havenstraat 20 te Ridderkerk en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AC
  Uninova B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Uninova B.V. is gevestigd op Keurmeesterstraat 2 te Ridderkerk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984BA
  Coors Onroerend Goed B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Coors Onroerend Goed B.V. is gevestigd op Nikkelstraat 17 te Ridderkerk en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AM
  F.P. Boekhout Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap F.P. Boekhout Holding B.V. is gevestigd op Klompenmakerstraat 18b te Ridderkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984BB

  Maandag 5 november 2018

  L.C.S. Services B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap L.C.S. Services B.V. is gevestigd op Leidekkerstraat 4 te Ridderkerk en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AV
  Holdan Benelux B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Holdan Benelux B.V. is gevestigd op Kolenbranderstraat 10 te Ridderkerk en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AT
  Woninginrichting Ridderkerk B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Woninginrichting Ridderkerk B.V. is gevestigd op Noordenweg 69 te Ridderkerk en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AG

  Maandag 15 oktober 2018

  Telefoonwereld Retail B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Telefoonwereld Retail B.V. is gevestigd op Gieterijstraat 77 te Ridderkerk en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AB
  Autheric B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Autheric B.V. is gevestigd op Valkenierstraat 45 te Ridderkerk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984AZ
  Albion Beheer B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Albion Beheer B.V. is gevestigd op Wolweverstraat 37 te Ridderkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  Ridderkerk » Donkersloot » Donkersloot » 2984CE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Donkersloot

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?