Bedrijven in Hoek van Holland

Wil je weten welke bedrijven er in Hoek van Holland zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hoek van Holland.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Hotel Amerika B.V.
Opgericht in September 2018

De besloten vennootschap Hotel Amerika B.V. is gevestigd op Rietdijkstraat 96 te Hoek van Holland en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Grandes Rues
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Grandes Rues is gevestigd op Mahustraat 82 te Hoek van Holland en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Chayenne Denz
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Chayenne Denz is gevestigd op Scheepvaartplein 6 te Hoek van Holland en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Beach Gift Shop
Opgericht in Juni 2009

De vennootschap onder firma Beach Gift Shop is gevestigd op Badweg 89 te Hoek van Holland en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

Mijn Torpedoloods B.V.
Opgericht in September 2013

De besloten vennootschap Mijn Torpedoloods B.V. is gevestigd op Stationsweg 43 te Hoek van Holland en is actief in de branche Restaurants.

LOWEN Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap LOWEN Holding B.V. is gevestigd op Zekkenstraat 78 te Hoek van Holland en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Brightman Holding B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Brightman Holding B.V. is gevestigd op Zekkenstraat 78 te Hoek van Holland en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nila spa therapie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Nila spa therapie is gevestigd op Stationsweg 118 te Hoek van Holland en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

DaZa Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap DaZa Holding B.V. is gevestigd op Huibregt Meijboomstraat 11 te Hoek van Holland en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

GT Horeca Groep B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap GT Horeca Groep B.V. is gevestigd op Koning Willem III weg 13 te Hoek van Holland en is actief in de branche Financiële holdings.

Lagt Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Lagt Holding B.V. is gevestigd op Koning Willem III weg 13 te Hoek van Holland en is actief in de branche Financiële holdings.

Van der Kaaij Consulting
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Van der Kaaij Consulting is gevestigd op President Jan Lelsstraat 21 te Hoek van Holland en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rowoningontruiming
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Rowoningontruiming is gevestigd op Mahustraat 171 te Hoek van Holland en is actief in de branche Verhuisvervoer.

Comfy2need
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Comfy2need is gevestigd op Nieuwlandse Polderweg 14 te Hoek van Holland en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sterr Grondwerker
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Sterr Grondwerker is gevestigd op Pres J V Wierdsmastraat 370 te Hoek van Holland en is actief in de branche Grondverzet.

 

Meer nieuws in Hoek van Holland

Snelheidscontroles Rotterdam

Flitser Reeweg, Rotterdam
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 23:37 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent