Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Kralingen West

Wil je weten welke bedrijven er in Kralingen West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kralingen West.

In Kralingen West zoek ik een:

  Gisteren

  I Care 4 Nursing
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming I Care 4 Nursing is gevestigd op Brouwersstraat 54 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061NH
  Yohannes Elektromonteur
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Yohannes Elektromonteur is gevestigd op Honingbijstraat 121 te Rotterdam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061VZ
  IAGO installatie
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming IAGO installatie is gevestigd op Gerdesiaweg 299 te Rotterdam en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061RT
  De Autonomie
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming De Autonomie is gevestigd op Jericholaan 10B te Rotterdam en is actief in de branche Import van nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061HE
  AVE Creative Productions
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming AVE Creative Productions is gevestigd op Jericholaan 52A te Rotterdam en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061HH
  SoCaNu
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming SoCaNu is gevestigd op Wollefoppenstraat 110 te Rotterdam en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061MZ
  Posishief
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Posishief is gevestigd op Jaffadwarsstraat 40A te Rotterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061JS
  Gaer Cookware
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Gaer Cookware is gevestigd op Assendelftstraat 24A te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061ZM
  DaLucias
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming DaLucias is gevestigd op Jacques Perkstraat 22B te Rotterdam en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061CP
  Alpha Protection
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Alpha Protection is gevestigd op Wollefoppenstraat 37B te Rotterdam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061MV
  PN Magic
  Opgericht in september 2018

  De onderneming PN Magic is gevestigd op Libellenstraat 12B te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061VE
  Ebrum Slagerij & Minimarkt
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Ebrum Slagerij & Minimarkt is gevestigd op Slaak 102 te Rotterdam en is actief in de branche supermarkten.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061CZ
  Driving Home For Christmas
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Driving Home For Christmas is gevestigd op Nazarethstraat 5C te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061KN
  Mooncave
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Mooncave is gevestigd op Oostzeedijk Beneden 81B te Rotterdam en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061VN
  J. Klooster transport
  Opgericht in september 2018

  De onderneming J. Klooster transport is gevestigd op Weteringstraat 16 te Rotterdam en is actief in de branche Koeriers.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061PR
  Need The Globe B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Need The Globe B.V. is gevestigd op Sichemstraat 11C te Rotterdam en is actief in de branche Vervaardiging van fietsen en invalidenwagens.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061KS

  Zaterdag 15 september 2018

  MOVELOVE
  Opgericht in september 2018

  De onderneming MOVELOVE is gevestigd op IJsclubstraat 52B te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061GV
  Santastic
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Santastic is gevestigd op Dr. Zamenhofstraat 38A te Rotterdam en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061SJ
  Loer Architecten B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Loer Architecten B.V. is gevestigd op Ramlehweg 31B te Rotterdam en is actief in de branche Architecten.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061JW
  Betonwolk B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Betonwolk B.V. is gevestigd op Ramlehweg 31B te Rotterdam en is actief in de branche Financiële holdings.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Kralingen West » 3061JW

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?