Bedrijven in Dreven en Gaarden

Wil je weten welke bedrijven er in Dreven en Gaarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dreven en Gaarden.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

GDJY Zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming GDJY Zorg is gevestigd op Drapeniersgaarde 16 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Jedidjah Care
Opgericht in December 2022

De onderneming Jedidjah Care is gevestigd op Vrederustlaan 260 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

Oranje Elektrotechniek
Opgericht in November 2022

De onderneming Oranje Elektrotechniek is gevestigd op De Dreef 209 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

DMT Administratie & Advies
Opgericht in November 2022

De onderneming DMT Administratie & Advies is gevestigd op Vrederustlaan 405 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

A-Zdunek Diensten
Opgericht in November 2022

De onderneming A-Zdunek Diensten is gevestigd op De Gaarde 406 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Topaloglu Infra
Opgericht in November 2022

De onderneming Topaloglu Infra is gevestigd op Schrijnwerkersgaarde 27 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Avcioglu Infra
Opgericht in November 2022

De onderneming Avcioglu Infra is gevestigd op Schrijnwerkersgaarde 27 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Nik Engineering B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Nik Engineering B.V. is gevestigd op Dedemsvaartweg 1063 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Beyza Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Beyza Care is gevestigd op Beresteinlaan 144 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

STERK Administratie & Advies B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap STERK Administratie & Advies B.V. is gevestigd op Muldersgaarde 30 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Care by Fa
Opgericht in November 2022

De onderneming Care by Fa is gevestigd op Vrederustlaan 369 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Marud IJzervlechtbedrijf
Opgericht in November 2022

De onderneming Marud IJzervlechtbedrijf is gevestigd op Wantsnijdersgaarde 523 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Vlechten van betonstaal.

Enes Yildiz
Opgericht in November 2022

De onderneming Enes Yildiz is gevestigd op Drapeniersgaarde 112 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Fitbyme
Opgericht in November 2022

De onderneming Fitbyme is gevestigd op De Dreef 193 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Oktay Oksi
Opgericht in November 2022

De onderneming Oktay Oksi is gevestigd op Schoutendreef 58 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

 

Buurten in Bouwlust en Vrederust

Meer nieuws in Dreven en Gaarden

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent