Bedrijven in Zuidwal

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidwal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidwal.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Zogz Modeling
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zogz Modeling is gevestigd op Amsterdamse Veerkade 15 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Bainsbouwprofessional
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Bainsbouwprofessional is gevestigd op Hamerstraat 125 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

IA Farma
Opgericht in Januari 2024

De onderneming IA Farma is gevestigd op Wagenstraat 153C te 's-Gravenhage en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Jacleen Janzer, Editor
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Jacleen Janzer, Editor is gevestigd op Grote Marktstraat 46 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Yourlashwish
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Yourlashwish is gevestigd op Spui 243A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dinsdag 23 januari 2024

BDL Medical
Opgericht in Januari 2024

De onderneming BDL Medical is gevestigd op Spui 33J te 's-Gravenhage en is actief in de branche huisartsen.

Burgers voor Burgers V.O.F.
Opgericht in Maart 2014

De vennootschap onder firma Burgers voor Burgers V.O.F. is gevestigd op Wagenstraat 59A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Any Frame
Opgericht in Januari 2007

De vennootschap onder firma Any Frame is gevestigd op Boekhorststraat 25A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Winkels in schilderijen, lijsten, prenten, kunstvoorwerpen en religieuze artikelen.

Brant Daktechniek en Onderhoud
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Brant Daktechniek en Onderhoud is gevestigd op Buitenom 151 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Donderdag 11 januari 2024

A.S. Perspective B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap A.S. Perspective B.V. is gevestigd op Gedempte Burgwal 45Unit 2.02 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

12 Contact B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap 12 Contact B.V. is gevestigd op Buitenom 176 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

4 Contact Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap 4 Contact Holding B.V. is gevestigd op Buitenom 176 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Da Long Yi Hot Pot B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Da Long Yi Hot Pot B.V. is gevestigd op Wagenstraat 100 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Restaurants.

Fenkel Gym Tholen B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Fenkel Gym Tholen B.V. is gevestigd op Spijkermakersstraat 3A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Sportscholen.

RichtingWIA
Opgericht in Januari 2024

De onderneming RichtingWIA is gevestigd op Lutherse Burgwal 3A te 's-Gravenhage en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Buurten in Centrum

Meer nieuws in Zuidwal

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent