Bedrijven in Lage Veld

Wil je weten welke bedrijven er in Lage Veld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Lage Veld.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

ML Verloskunde
Opgericht in December 2022

De onderneming ML Verloskunde is gevestigd op Athenesingel 44 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Fashionspread B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Fashionspread B.V. is gevestigd op Gotland 28 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Nails by Lies
Opgericht in November 2022

De onderneming Nails by Lies is gevestigd op Bratislavahof 19 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Limo B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Limo B.V. is gevestigd op Noordland 14 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sergen Kirnos
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sergen Kirnos is gevestigd op Athenesingel 288 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Cayenn Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Cayenn Holding B.V. is gevestigd op Noordland 51 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Cayenn Accountancy & Advies B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Cayenn Accountancy & Advies B.V. is gevestigd op Noordland 51 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Social Wijn
Opgericht in November 2022

De onderneming Social Wijn is gevestigd op Boedapestplein 14 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

GoForFash
Opgericht in November 2022

De onderneming GoForFash is gevestigd op Laan van Wateringse Veld 1418 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Grote Grijze Wolf
Opgericht in November 2022

De onderneming Grote Grijze Wolf is gevestigd op Berlijnstraat 52 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Garcia's Corporation
Opgericht in November 2022

De onderneming Garcia's Corporation is gevestigd op Berlijnstraat 34 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

I Care 4 Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming I Care 4 Care is gevestigd op Kopenhagenweg 20 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

GK Beauty Center
Opgericht in November 2022

De onderneming GK Beauty Center is gevestigd op Boedapestplein 2 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Muziekschool KOHINOOR
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Muziekschool KOHINOOR is gevestigd op Laan van Wateringse Veld 1250 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

childcare the butterflies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming childcare the butterflies is gevestigd op Laan van Wateringse Veld 1137 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

 

Buurten in Wateringse Veld

Meer nieuws in Lage Veld

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent