Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Koudum

Wil je weten welke bedrijven er in Koudum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Koudum.

In Koudum zoek ik een:

  Donderdag 28 februari 2019

  Autsiders
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Autsiders is gevestigd op Pottebuurt 17 te Koudum en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Koudum » 8723BB

  Dinsdag 5 februari 2019

  TDRP
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming TDRP is gevestigd op Heidenskipsterdyk 34 te IT HEIDENSKIP en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Heidenschap » 8724HX

  Zondag 9 december 2018

  Energielabel en Advies Spoelman
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Energielabel en Advies Spoelman is gevestigd op Ds L Tinholtstraat 45 te Koudum en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Koudum » 8723CW
  FORAD B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap FORAD B.V. is gevestigd op Kerkhoflaan 1 te Koudum en is actief in de branche Financiële holdings.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Koudum » 8723BW
  FM Light and Sound
  Opgericht in november 2018

  De onderneming FM Light and Sound is gevestigd op Ds L Tinholtstraat 8 te Koudum en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Koudum » 8723CX
  Boerderij Made-Lief
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Boerderij Made-Lief is gevestigd op Poel 2 te Koudum en is actief in de branche Overige logiesverstrekking.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Verspreide huizen Koudum » 8723BX
  A.W. Snoek
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming A.W. Snoek is gevestigd op Zijl 5 te Koudum en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Koudum » 8723EE

  Dinsdag 24 april 2018

  De Memmies
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma De Memmies is gevestigd op Verlengde Hoofdstraat 17 te Koudum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Sôdwest-Fryslân » Koudum » Koudum » 8723AS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Koudum

  Instellen

  Buurten in Koudum

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?