Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Stationsbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Stationsbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stationsbuurt.

In Stationsbuurt zoek ik een:

  SpectraIP B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap SpectraIP B.V. is gevestigd op Stationsstraat 7 te Sneek en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8601GBSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Custos Salutis Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Custos Salutis Holding B.V. is gevestigd op Emmastraat 46 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  8601GLSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  AWO Advies
  oktober 2017

  De onderneming AWO Advies is gevestigd op Malta 51 te Sneek en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8601GZSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  BarkemaNatuurlijk
  oktober 2017

  De onderneming BarkemaNatuurlijk is gevestigd op Stationsstraat 32 te Sneek en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8601GESôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Stichting Amelius van Oenemapark Heerenveen
  september 2017

  De stichting Stichting Amelius van Oenemapark Heerenveen is gevestigd op Zoutkeet 6 te Sneek en is actief in de branche Monumentenzorg.

  8601HESôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  boonstra&boonstra
  augustus 2017

  De vennootschap onder firma boonstra&boonstra is gevestigd op Lange Veemarktstraat 5 te Sneek en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten.

  8601ETSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Qprom Projectmanagement B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Qprom Projectmanagement B.V. is gevestigd op Dr. Boumaweg 8 te Sneek en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  8601GMSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Omsjen
  mei 2017

  De onderneming Omsjen is gevestigd op Julianastraat 18 te Sneek en is actief in de branche Thuiszorg.

  8601GPSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Snakeware Strategy & Marketing B.V.
  april 2017

  De besloten vennootschap Snakeware Strategy & Marketing B.V. is gevestigd op Veemarktplein 1 te Sneek en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8601DASôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Kien
  april 2017

  De maatschap Kien is gevestigd op van Giffenstraat 6 te Sneek en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  8601EXSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Totaalonderhoud R. van der Veer
  april 2017

  De onderneming Totaalonderhoud R. van der Veer is gevestigd op Korte Veemarktstraat 5 te Sneek en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8601EVSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Nieuwbouw- en Reparatiebedrijf Welgelegen BV
  februari 2017

  De besloten vennootschap Nieuwbouw- en Reparatiebedrijf Welgelegen BV is gevestigd op Dr. Boumaweg 14 te Sneek en is actief in de branche Bosbouw, exploitatie van bossen en dienstverlening voor de bosbouw.

  8601GMSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Beters
  februari 2017

  De onderneming Beters is gevestigd op Prinses Julianapark 5 te Sneek en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8601GJSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Frisilux Holding B.V.
  februari 2017

  De besloten vennootschap Frisilux Holding B.V. is gevestigd op Emmastraat 46 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  8601GLSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  R. Verwer
  juli 2016

  De onderneming R. Verwer is gevestigd op Prinses Julianapark 5 te SNEEK en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  8601GJSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Gastouderbureau NL
  juni 2016

  De vennootschap onder firma Gastouderbureau NL is gevestigd op van Giffenstraat 6 te SNEEK en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  8601EXSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Yvonne Jansen projectmanagement
  januari 2016

  De onderneming Yvonne Jansen projectmanagement is gevestigd op Julianastraat 67 te SNEEK en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8601GPSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  Stadslogement Westersingel
  januari 2016

  De vennootschap onder firma Stadslogement Westersingel is gevestigd op Westersingel 33 te SNEEK en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  8601ENSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  R. Veeken
  januari 2016

  De onderneming R. Veeken is gevestigd op Willemstraat 5 te SNEEK en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  8601GHSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt
  BIKEFITTINGNOORD
  maart 2016

  De onderneming BIKEFITTINGNOORD is gevestigd op Almastraat 14begane grond te SNEEK en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  8601EWSôdwest-FryslânSneekStationsbuurt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stationsbuurt

  Instellen

  Buurten in Sneek

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk