Bedrijven in Land van Essche

Wil je weten welke bedrijven er in Land van Essche zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Land van Essche.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

SE AirCool
Opgericht in November 2020

De vennootschap onder firma SE AirCool is gevestigd op Loogors 4 te Strijen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

FR sportmassage- & verzorging
Opgericht in September 2022

De onderneming FR sportmassage- & verzorging is gevestigd op Van Esscheplantsoen 7 te Strijen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 13 september 2022

TM Consult B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap TM Consult B.V. is gevestigd op Aleida van Strijenstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Multhiconsult B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Multhiconsult B.V. is gevestigd op Aleida van Strijenstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MulthiInvest B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap MulthiInvest B.V. is gevestigd op Aleida van Strijenstraat 9 te Strijen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Beauty e Bella
Opgericht in September 2022

De onderneming Beauty e Bella is gevestigd op De Vredenburg 20 te Strijen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Maandag 12 september 2022

Bokslag Vakantiehuizen
Opgericht in November 2004

De onderneming Bokslag Vakantiehuizen is gevestigd op Nieuwe Haven 33 te Strijen en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Woensdag 31 augustus 2022

WnL
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma WnL is gevestigd op A.A. Meerenburghstraat 3 te Strijen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 12 juli 2022

Janvandervooren Infra-advies
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Janvandervooren Infra-advies is gevestigd op 't Hoogt 24 te Strijen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Keizer Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Keizer Holding B.V. is gevestigd op Fruitgaard 9 te Strijen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

ZonneZijn
Opgericht in Juli 2022

De onderneming ZonneZijn is gevestigd op Lestevenonstraat 21 te Strijen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Dinsdag 28 juni 2022

JustinBhatti.DJ
Opgericht in Juni 2022

De onderneming JustinBhatti.DJ is gevestigd op Fruitgaard 7 te Strijen en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Vrijdag 10 juni 2022

Kreasyls
Opgericht in Februari 2022

De onderneming Kreasyls is gevestigd op Aleida van Strijenstraat 33 te Strijen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 13 april 2022

Carola'smarketing
Opgericht in April 2022

De onderneming Carola'smarketing is gevestigd op Kleine Loohof 10 te Strijen en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 10 maart 2022

Herweijer Automotive
Opgericht in Februari 2022

De onderneming Herweijer Automotive is gevestigd op Hilsondusstraat 21 te Strijen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent