Bedrijven in Berkel-Enschot

Wil je weten welke bedrijven er in Berkel-Enschot zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Berkel-Enschot.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Loodgietersbedrijf Van Hest
Opgericht in December 2022

De onderneming Loodgietersbedrijf Van Hest is gevestigd op Kerkstraat 36a te Berkel-Enschot en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Maasdam S.
Opgericht in November 2022

De onderneming Maasdam S. is gevestigd op Prins Bernhardstraat 6 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Elian Jacobs Music
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Elian Jacobs Music is gevestigd op Poldermolen 4 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

KiC Consultancy B.V.
Opgericht in Maart 2016

De besloten vennootschap KiC Consultancy B.V. is gevestigd op Torenhoekstraat 10 te Berkel-Enschot.

Bon Style
Opgericht in November 2022

De onderneming Bon Style is gevestigd op Klaproosstraat 2-09 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Be You - Kind en Jongerenbegeleiding
Opgericht in December 2022

De onderneming Be You - Kind en Jongerenbegeleiding is gevestigd op Sint Caeciliastraat 26 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Kally Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Kally Care is gevestigd op Koningsoord 36 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Chantal personal training
Opgericht in November 2022

De onderneming Chantal personal training is gevestigd op Korenmolen 30 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

PEEGEEHA
Opgericht in November 2022

De onderneming PEEGEEHA is gevestigd op Berkengaarde 28 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in banden.

Tourabi Zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Tourabi Zorg is gevestigd op Molenstraat 1a te Berkel-Enschot en is actief in de branche Thuiszorg.

Amoah Zorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Amoah Zorg is gevestigd op Korenbloemstraat 6 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Thuiszorg.

Middelhof Management
Opgericht in November 2022

De onderneming Middelhof Management is gevestigd op Heuneind 7 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Versteijnen Vleesvee B.V.
Opgericht in Februari 2021

De besloten vennootschap Versteijnen Vleesvee B.V. is gevestigd op Enschotsebaan 30 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

Daan Personalshopping
Opgericht in November 2022

De onderneming Daan Personalshopping is gevestigd op De Ploegschaar 63 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Ilona van der Heijden
Opgericht in November 2022

De onderneming Ilona van der Heijden is gevestigd op Sint Willibrordstraat 52 te Berkel-Enschot en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

 

Buurten in Berkel-Enschot

Meer nieuws in Berkel-Enschot

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent