Bedrijven in Moerenburg

Wil je weten welke bedrijven er in Moerenburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Moerenburg.

Filter Filter

Dinsdag 10 mei 2022

Harrie van Gorkum V.O.F.
Opgericht in December 2009

De vennootschap onder firma Harrie van Gorkum V.O.F. is gevestigd op Broekstraat 5 te Tilburg en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Maandag 6 september 2021

Stichting Allemans
Opgericht in Juni 2021

De stichting Stichting Allemans is gevestigd op Kommerstraat 2a te Tilburg en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Woensdag 24 maart 2021

Joske fruits and vegetables
Opgericht in December 2020

De onderneming Joske fruits and vegetables is gevestigd op Oisterwijksebaan 9 te Tilburg en is actief in de branche Markthandel in aardappelen, groenten en fruit.

Maandag 23 maart 2020

Inara Juridisch advies & begeleiding V.O.F.
Opgericht in Maart 2020

De vennootschap onder firma Inara Juridisch advies & begeleiding V.O.F. is gevestigd op Oisterwijksebaan 25 te Tilburg en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Dinsdag 3 december 2019

D.A. de Jonge Holding B.V.
Opgericht in November 2019

De besloten vennootschap D.A. de Jonge Holding B.V. is gevestigd op Kommerstraat 2 te Tilburg en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Dinsdag 21 juni 2016

B&B MoerEnBurg
Opgericht in Mei 2016

De vennootschap onder firma B&B MoerEnBurg is gevestigd op Oisterwijksebaan 11 te TILBURG en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Donderdag 1 januari 2015

J.P.M. Dielissen
Opgericht in April 2013

De onderneming J.P.M. Dielissen is gevestigd op Oisterwijksebaan 9 te Tilburg en is actief in de branche Markthandel in voedings- en genotmiddelen.

Opgericht in Maart 2013

De onderneming "Uitgekookt!" is gevestigd op Broekstraat 4 te Tilburg en is actief in de branche Eventcatering.

Stalhouderij C. Hooijen
Opgericht in April 2013

De onderneming Stalhouderij C. Hooijen is gevestigd op Broekstraat 2b te Tilburg en is actief in de branche Buitensport.

Horeca & Manege C. Hooijen
Opgericht in April 2013

De onderneming Horeca & Manege C. Hooijen is gevestigd op Broekstraat 9 te Tilburg en is actief in de branche Buitensport.

C.W.M. Fonken en P.A.M.H. Fonken-Schoones
Opgericht in Maart 2013

De onderneming C.W.M. Fonken en P.A.M.H. Fonken-Schoones is gevestigd op Broekstraat 2a te Tilburg en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

Tweespan Beleggingen N.V.
Opgericht in Augustus 2013

De naamloze vennootschap Tweespan Beleggingen N.V. is gevestigd op Oisterwijksebaan 8 te Tilburg en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle) en concerndiensten binnen eigen concern.

Jingha
Opgericht in April 2013

De onderneming Jingha is gevestigd op Hoevensekanaaldijk 98 te Tilburg en is actief in de branche Uitgeverijen van boeken.

Buurten in Moerenburg

Meer nieuws in Moerenburg

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent