Bedrijven in Sint Anna

Wil je weten welke bedrijven er in Sint Anna zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sint Anna.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Joelle van Beers
Opgericht in November 2022

De onderneming Joelle van Beers is gevestigd op Klaverstraat 9 te Tilburg en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Driessen Licht, Geluid & DJ Verhuur
Opgericht in November 2022

De onderneming Driessen Licht, Geluid & DJ Verhuur is gevestigd op Akkerstraat 133 te Tilburg en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

JESS Begeleiding & Ondersteuning
Opgericht in November 2022

De onderneming JESS Begeleiding & Ondersteuning is gevestigd op Korvelseweg 31b te Tilburg en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Sportpiazza Tilburg Reeshof B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Sportpiazza Tilburg Reeshof B.V. is gevestigd op Diepenstraat 46 te Tilburg en is actief in de branche Fitnesscentra.

Hein Stinesen Drums
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hein Stinesen Drums is gevestigd op Van Sonstraat 39 te Tilburg en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Roanna Tait
Opgericht in November 2022

De onderneming Roanna Tait is gevestigd op Capucijnenstraat 8 te Tilburg en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Grammateas B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Grammateas B.V. is gevestigd op Diepenstraat 46 te Tilburg en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Noah Spierts Music
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Noah Spierts Music is gevestigd op Van Sonstraat 39 te Tilburg en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Donderdag 10 november 2022

Vesperi
Opgericht in Maart 2022

De vereniging Vesperi is gevestigd op Schouwburgring 200 te Tilburg en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

BvG waarnemend arts
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BvG waarnemend arts is gevestigd op Sint Annastraat 5 te Tilburg en is actief in de branche huisartsen.

Windkracht013 B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Windkracht013 B.V. is gevestigd op Paterstraat 83 te Tilburg en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Kortingwereld
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kortingwereld is gevestigd op Korvelseweg 85 te Tilburg en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

O.Cygan
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming O.Cygan is gevestigd op Korvelseweg 111a te Tilburg en is actief in de branche Grondverzet.

Hanna Flash
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Hanna Flash is gevestigd op Sint Annastraat 20r te Tilburg en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

krakakai
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming krakakai is gevestigd op Capucijnenstraat 8 te Tilburg en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

 

Buurten in Sint Anna

Meer nieuws in Sint Anna

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent