Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Stokhasselt West

Wil je weten welke bedrijven er in Stokhasselt West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stokhasselt West.

In Stokhasselt West zoek ik een:

  Dinsdag 28 maart 2017

  Winklaar montage
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming Winklaar montage is gevestigd op Puccinistraat 249 te Tilburg en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GH
  Injectables Tilburg B.V.
  Opgericht in februari 2017

  De besloten vennootschap Injectables Tilburg B.V. is gevestigd op Puccinistraat 17 te Tilburg en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GD

  Donderdag 1 januari 2015

  LIKRO
  Opgericht in april 2015

  De commanditaire vennootschap LIKRO is gevestigd op Puccinihof 630 te TILBURG en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GX
  Kyokushin Spirit Karate Vereniging
  Opgericht in december 2014

  De vereniging Kyokushin Spirit Karate Vereniging is gevestigd op Puccinihof 608 te TILBURG en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GW
  Prima Zorg & Welzijn B.V.
  Opgericht in mei 2014

  De besloten vennootschap Prima Zorg & Welzijn B.V. is gevestigd op Puccinistraat 15 te TILBURG en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GD
  JeCo (toneel)teksten
  Opgericht in april 2013

  De onderneming JeCo (toneel)teksten is gevestigd op Puccinihof 641 te Tilburg en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GX
  Cataract Onderneming
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Cataract Onderneming is gevestigd op Puccinihof 669 te Tilburg en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GZ
  Pure Water
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Pure Water is gevestigd op Puccinistraat 13 te Tilburg en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GD
  Odonata Groep
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Odonata Groep is gevestigd op Puccinihof 669 te Tilburg en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GZ
  Light-Supply
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Light-Supply is gevestigd op Puccinihof 612 te Tilburg en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair, woningtextiel, vloerbedekking en verlichting.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GW
  Pure Life B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Pure Life B.V. is gevestigd op Puccinistraat 13 te Tilburg en is actief in de branche Groothandel in overige voedingsmiddelen en in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GD
  Ersel Sadulov
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Ersel Sadulov is gevestigd op Puccinistraat 357 te Tilburg en is actief in de branche Eventcatering.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GK
  TilburgerWerkzeugbauGruppe
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming TilburgerWerkzeugbauGruppe is gevestigd op Puccinihof 635 te Tilburg en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

  Tilburg » Stokhasselt » Stokhasselt West » 5049GX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Stokhasselt West

  Instellen

  Buurten in Stokhasselt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?